A Grubu’nda 5 maçta 36, B Grubu’nda 5 maçta 12 olmak üzere ağlar toplam 48 kez havalandı.    

1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde A Grubu’nda her maçın bir kazananı oldu. B Grubu’nda ise iki karşılaşma da puanlar eşit paylaşıldı.

 RÜSTEMPAŞASPOR-1

ELAZIĞSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ ELAZIĞSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ

A GRUBU’NDA ÜSKÜDAR- RÜSTEMPAŞASPOR MAÇI’NDA PRETESTO!

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi ekiplerinden Rüstempaşaspor, emniyet güçlerinin maçlarında aldığı aşırı önlemlerden şikayetçi. 7. Hafta’da Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da Üsküdarspor ile karşılaşan Kırmızı – Beyazlı ekip, rakibinin de destek vermesiyle maçın başlamasının ardından 1 dakika hareketsiz kalarak durumu protesto etti.

İki takım futbolcuları maça 1 dakika hareket etmeden başlarken, Emniyet Güçlerini'nin Rüstempaşaspor maçlarında Olağanüstü Güvenlik Önlemleri alması protestoya gerekçe gösterildi. Rüstempaşaspor Teknik Sorumlusu Cihan ERDİM, ‘’Bizler vatanına, milletine bağlı insanlarız. Maçlarımızda emniyet güçlerimizin gereksiz yere bu denli güvenlik önlemi almasını doğru bulmuyoruz’’ dedi.

ABDULLAHPAŞA SPOR

B GRUBU’NDA İKİ KARŞILAŞMA BERABERE SONUÇLANDI!

1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde, B Grubu’nda ilk defa bir hafta da iki karşılaşma berabere sonuçlandı. Ayriyeten B Grubu’nda oynanan Abdullahpaşaspor- Paluspor karşılaşmasında Abdullahpaşaspor 8 kişi kalmasına rağmen sahadan 2-1’lik üstünlük ile ayrıldı.

TOPLU SONUÇLAR:

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde A ve B Grupları’nda 2022-2023 Futbol Sezonu’nun 7. Haftası’nda elde edilen sonuçlar şöyle;

1. AMATÖR KÜME A GRUBU 7. HAFTA:

Doğukent Gençlikspor 2-9 Elazığ Maliyespor

Üsküdarspor 1-9 Rüstempaşaspor

Elazığ Şekerspor 1-3 1985 Karakoçanspor

Sivricespor 4-2 Kovancılar Esnafspor

Tayfunspor 2-3 Arıcakspor

1. AMATÖR KÜME B GRUBU 7. HAFTA:

Hicret Gençlikspor 1-1 İl Özel İdare

Yenimahallespor 0-2 Sanayi Sitespor

Harputspor 1-1 Baskil Şafakspor

Yolspor 2-1 Kovancılarspor

Abdullahpaşspor 2-1 Paluspor

Editör: Haber Merkezi