TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor, 15 Temmuz’da İlhan AYDIN Yönetimi’nde kendi tesislerinde başladığı 2022-2023 Futbol Sezonu Öncesi 1. Etap Hazırlık çalışmalarını Teknik Sorumlu Ramazan ÇELİK yönetiminde tamamladı. Elazığspor 4 Ağustos Perşembe günü Erzurum’da Sezon Öncesi 2. Etap Hazırlık Kampı çalışmalarına başlayacak...

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

2. ETAP HAZIRLIK KAMPI 4 AĞUSTOS’TA ERZURUM’DA!
1 - 3 Ağustos tarihlerinde izin yapacak olan temsilcimiz, 4 Ağustos'ta Erzurum’da 2. Etap Hazırlık Kampı çalışmalarına başlayacak ve 14 Ağustos tarihine kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde hazırlık maçları da yapacak olan Bordo-Beyazlı ekip, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmanın plânlarını yapıyor.
ERZURUM’DA 4 HAZIRLIK MAÇI…
2. Etap Kamp Çalışmalarını Erzurum’da gerçekleştirecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’un oynayacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu.
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 14 Ağustos’a kadar sürecek 2. Etap Kampı’nda 4 hazırlık müsabakası oynayacak…

İLK HAZIRLIK MAÇI AZERBAYCAN NAHÇIVAN İLE ÖTEKİ 3 RAKİP DE BELLİ…
Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’un İlk Hazırlık Maçı’nda Azerbaycan Ekibi Nahçıvan ile karşı karşıya geleceği öğrenildi. Temsilcimiz 2. Hazırlık maçında bu sezon aynı grupta mücadele edeceği Karbel Karaköprü Belediyespor'la karşılaşacak. 3. Hazırlık Maçı’nı TFF 3. Lig 2. Grup’taki Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK ile oynayacağı öğrenilen Bordo-Beyazlılar, 2. Etap Kamp Çalışmalarının son hazırlık maçında ise TFF 3. Lig 3. Grup Ekibi Artvin Hopaspor ile karşılaşacak.

Editör: Haber Merkezi