ES Elazığspor’da, transfer tahtasının açılmasının an meselesi olduğu öğrenilirken, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz de henüz resmî bir açıklama yapılmasa da bazı isimlerle prensip anlaşması sağlanmaya başladı. Bu çalışmalar doğrultusunda daha önce Karakoçan FK’da forma giymiş olan ve bu sezonu Kırşehir Belediyespor’da geçiren sağ bek Fatih KIRAN, Zonguldak Kömürspor'dan stoper Oğuzhan YAZICI, Hacettepe 1945’ten sağ bek Hakan BOZKURT ile anlaşma sağlandı. Elazığ’a gelip Elazığspor Ömer TOKGÖZ Tesisleri’nde takımla antrenmanlara başlayan, Fatih KIRAN, Oğuzhan YAZICI ve Hakan BOZKURT ile transfer tahtasının açılmasının ardından sözleşme imzalanacağı bildiriliyor.
ES Elazığsporla prensipte anlaşamaya varan isimler ve özellikleri şöyle…
Ekran görüntüsü 2023-01-11 045310

ELAZIĞ DERBİSİ AKSARAY GENÇLİK’İN ELAZIĞ DERBİSİ AKSARAY GENÇLİK’İN

FATİH KIRAN
1993 Almanya doğumlu olan tecrübeli kanat oyuncusu, orta sahanın her iki kanadında da görev yapabiliyor. DG Sivasspor ile Türkiye kariyerine başlayan Fatih, sırasıyla Göztepe, Sivas Belediyespor, Körfezspor, Bandırmaspor, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor, 23 Elazığ FK ve son olarak Kırşehir FK formaları giydi. Fatih KIRAN sezonun ilk yarısında 17 lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası maçında sahada yer aldı.
OĞUZHAN YAZICI
1991 Yalova doğumlu olan Oğuzhan, Stoper olarak görev yapıyor. Çanakkale Dardenelspor'da başlayan profesyonel kariyerinde İstanbulspor, Manisa Bş. Belediyespor, Uşakspor, Düzcespor, Kırşehir Bld, Ergene Velimeşespor ve son olarak Zonguldak Kömürspor takımlarında forma giydi. Bu sezonun ilk yarısında TFF 2. Lig Kırmızı grupta 12 maça çıkan tecrübeli oyuncu kariyeri boyunca 220 resmi müsabakada görev yaptı.
HAKAN BOZKURT
1994 Rize doğumlu olan Hakan, kariyerinde sırasıyla Trabzon İdmanocağı, Pazarspor, Görelespor, Bulancakspor, Arhavispor ve Hacettepe 1945 formalarını giydi. Kariyerinde TFF 3. Lig'de 79 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu sağ bek mevkisinde görev yapıyor. Hakan BOZKURT bu sezon Hacettepe 1945 formasıyla 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 18 maça çıktı.

Editör: Haber Merkezi