İLK TURİSTİK SEFER BAŞLADI! İLK TURİSTİK SEFER BAŞLADI!

Türkiye Millî Takımlar Sorumlularınca 3-9 Haziran 2022 Tarihlerinde Erzurum’da düzenlenecek olan UEFA Regions Cup’ta ülkemizi temsil edecek olan oyuncuları belirlemek amacıyla Millî Takım oyuncuları seçmeleri gerçekleştirilecek. Seçmelere ilimiz Elazığ’dan 5 oyuncu davet edildi…

FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLE YOLSPOR’DAN 5 İSİM…
Erzurum’da yapılacak olan RegionsCup‘ta ülkemizi temsil edecek olan Millî Takımı oluşturmak adına yapılacak olan seçmelere ilimiz Fırat Üniversitesi ile Yolspor Kulübü’nden Burakhan CEVHER,  Muhammed YILMAZ,  Semih ÇAĞLAR,  Muhammed Ali POLAT ve Şahan İLGEN davet edildi.
Öte yandan Erzurum’da yapılacak olan Millî Takım seçmelerine 3. Lig ve 2. Ligdeki takımların teknik heyetlerinin belirleyeceği oyuncu izleme ekiplerinin de katılacağı ve burada oyuncu beğenme çalışmaları yapacakları öğrenildi.

STATÜ BELLİ, FİNAL 9 HAZİRAN’DA…
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, organizasyon Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Kayseri ve Van bölge takımlarının katılımı ile gerçekleştirilecek. Organizasyona belli yaş aralığında olup, yerel amatör liglerde veya Bölgesel Amatör Lig'de oynayan ve o bölgede son 2 yılı aralıksız tescilli geçiren amatör futbolculardan oluşan takımlar katılacak. Maçlar, dörder takımlı iki ve üçer takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında birinci olan 4 takım, 8 Haziran'da Yarı Final Müsabakalarına çıkacak. Turnuvanın Finali ise 9 Haziran'da yapılacak. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, 2022-2023 sezonunda UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Editör: Haber Merkezi