Elazığ Belediyesi tarafından bir sene önce yapımı tamamlanan ve yaklaşık 6 aydır araç trafiğine açık olan Hicret, Aksaray ve Ataşehir’i Güney Çevre Yolu’na Bağlayan Yeni İmar Yolunda yine çökmeler meydana geldi…

ELAZIĞ’DA JANDARMA EKİPLERİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ ELAZIĞ’DA JANDARMA EKİPLERİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

AÇILDIKTAN SONRA BİR MÜDDET KAPALI KALMIŞTI!..

Elazığ’da 6 Nisan 2020 Tarihi’nde yapımına başlanan Hicret, Aksaray ve Ataşehir’i Güney Çevre Yolu’na bağlayan Yeni İmar Yolu’nun yapımı yaklaşık 6 ay önce tamamlanmıştı. Açıldıktan sonra bir müddet kapalı kalan Yeni İmar Yolu’nda yine yeniden çökmeler oluştu.

Elazığlı siyasilerin Yeni Vip Yolu olarak adlandırdığı Yeni İmar Yolu’nda oluşan büyük çukurlar sürücülere zor dakikalar yaşatıyor. Çevredeki vatandaşların iddiasına göre yol trafiğe açıldıktan hemen sonra yine çökmeler oluşmuş ve parça parça asfalt dökülerek çöken yerler onarılmıştı.

Hiçbir sinyalizasyon ve trafik ışığı bulunmayan, trafik akışını rahatlatmak amacıyla yapılan Yeni İmar Yolu’nda sürücüler sık sık frene basıp, çukura düşüyor.

01-FOTO-1-  AKSARAY- ATEŞEHİR- ÇEVRE YOLU BAĞ.

Editör: Haber Merkezi