Saadet Partisi Elazığ İl Kongresi'nde Abdullah AKIN İl Başkanlığına yeniden seçildi. Elazığ'ın siyasi sahnesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Saadet Partisi Elazığ İl Kongresi, çalışmaları ve projeleriyle öne çıkan Abdullah AKIN'ı büyük bir destekle il başkanlığına taşıdı. 

DSC01319

İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ

 Kongre, bugün saat 11:00'de Bünyamin Eroğlu Kongre Merkezi'nde tarihi bir anı kaydetti. Tek listeyle gidilen kongrede, tam 100 delegenin oylarını alarak Abdullah Akın, Elazığ İl Başkanlığı'na layık görüldü. Bu kongrede, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın'ın Filistin'deki trajik olaylara dikkat çekmesi ve insanlığın vicdanını harekete geçirmesi, kongreye derin bir anlam kattı. Aydın, sessiz kalmanın mümkün olmadığı bu acı olaylara karşı birlikte ses çıkarmanın önemini vurguladı.   0df71d2f-2802-4338-a4bf-1e3b36eee061

Kongre alanında bulunanlar, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın'ın konuşmasıyla coşkuyla doldular. Akın, "Milletimiz varlık içinde yokluk yaşıyor, milletimizden toplanan vergiler milletimizin cebine değil, bir avuç aklını kenara koymuş, duygularıyla hareket eden, hakkaniyetsiz ve adaletsiz kişilerin cebine giriyor" diyerek halkın sorunlarına duyarlılığını gösterdi. "Çok doğru bir yoldayız. İnsanları doğru yola iletmek, hakikati anlatmak, ve muvaffak olmak için doğru vesileye sarılmak yapılacak en büyük, en hayırlı bir iştir." şeklinde konuşmasını tamamladı. 

 Seçimlere geçildiğinde delegeler, Abdullah Akın'ı tekrar il başkanı olarak seçerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 

Editör: Haber Merkezi