VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder AÇIKKAPI, Fırat Üniversitesi’nin yeni hastanesinin TOKİ eliyle yapılacağına yönelik müjdeli haberin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj daha paylaşarak hastanenin 800 yataklı olacağını ve bölge illerine de hizmet vereceğini vurguladı. 

AÇIKKAPI, “Fırat Üniversitemizin yeni Hastanesi tam teşekküllü 3. basamak sağlık hizmeti verecek. 800 yataklı yeni üniversite hastanemiz yoğun  bakım servisleri, spesifik tedavi üniteleri ve birimleri ile depreme dirençli sismik izolatörlü altyapısı ile TOKİ aracılığıyla yapılacak ve başta aziz şehrimiz Elazığ olmak üzere bölge illerimize de hizmet verecek.  Aziz şehrimize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı. 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, sosyal medya hesabından dün yayımladığı mesajda, üniversite hastanesiyle ilgili, “Milletvekilimiz Sayın Ejder Açıkkapı’dan; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ile yaptıkları görüşme neticesinde, üniversitemiz yeni hastanesinin TOKİ tarafından yapılacağının kesinleştiği müjdesini aldım. Sayın Vekilimize teşekkür  ediyorum.” İfadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaşmıştı.  

 Elazığ’a yönelik yatırım ve projelerle ilgili Bakanlıklar ve ilgili kurumlarla temaslarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı, mecliste Genel Kurul çalışmalarına verilen kısa arada yaptığı açıklamada yeni hastaneyle ilgili başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki , Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve süreçte yoğun çaba sarf ettiğini vurguladığı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a da Elazığlı hemşehrileri adına teşekkür etti. Yeni Üniversite hastanesinin Elazığ’a ve bölgeye büyük hizmetler vereceğini , Türkiye yüzyılına yaraşır şekilde inşaa edileceğini vurgulayan Açıkkapı  sanayi, turizm ve eğitim alanlarında yeni ve güzel haberler için gayret ettiklerini söyledi. 

Editör: İzzet TUMAY