İzzet TUMAY - Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da şubeleri bulunan Tarım Kooperatif Marketlerde bazı ürünlerin piyasanın üzerinde bir fiyatla satılması kafalarda soru işaretleri bırakırken, fiyatların yüksek olmasından dolayı marketlerde müşteri yoğunluğunun yok denecek kadar az olması da dikkâtlerden kaçmıyor.

İlkesi; çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortakların tarımsal faaliyetlerinde kullanmak üzere her türlü ihtiyaçlarını sağlayarak üretimlerine katkıda bulunmak, kooperatifçilik ilkeleri çerçevesinde dayanışmayı ve Türk tarımı ile ekonomisine hizmet etmeyi amaçlamak olan Türkiye Tarım Kooperatif Marketlerde fiyatları gören küçük dilini yutuyor.

-31

ÜÇ HARFLİLERDE 5 KG YAĞ 169, KOOPERATİFTE 189 TL!

GÜRSEL EROL'DAN TARİHÎ MADEN ÖNERGESİ GÜRSEL EROL'DAN TARİHÎ MADEN ÖNERGESİ

Gazeteniz TURAN, vatandaşlardan fiyatlarla ilgili ve bazı ürünlerin vatandaşlara ‘sınırlı sayıda’ verildiği şikâyetleri üzerine kentte faaliyet gösteren bir Tarım Kooperatif Markette fiyat incelemesi yaptı. Mutfakların demirbaşlarından 5 kg sıvı yağ fiyatının piyasanın yaklaşık 19-20 TL üzerinde olması dikkatlerden kaçmadı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi görmesi amacıyla kurulan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde istenilen yoğunluğun yaşanmamasının sebebi de fiyatların piyasaya göre yüksek olmasından kaynaklandığı düşünülüyor.

Editör: İzzet TUMAY