PİYASADA ÖLÜ BALIK TEDİRGİNLİĞİ PİYASADA ÖLÜ BALIK TEDİRGİNLİĞİ

Elazığ'ın Ağın ilçesinde 2. düzenlenen ve yarın sona erecek Motofest ve Kamp Festivali kortej sürüşüyle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.  

Ağın Motofest, festival kortejiyle başladı. Türkiye’den ve Dünyadan birçok ziyaretçiyi ağırlayan Elazığ Ağın Motofest Kamp Etkinlikleri, bölgede yapılacak olan en kapsamlı festival olma özelliğini taşıyor. 4 gün boyunca pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenecek konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinlikleri sayesinde Ağın’a gelen misafirlere unutulmaz anlar yaşıyor. Festivalde, kortejin ardından jandarma ekipleri tarafından motosikletçilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.  

1_255

USLU: DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki İkinci Motofest ve Kamp Festivali'ni gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Bu geçen senekinden biraz daha farkı. Farklı olmasının nedeni tamamen gönüllülük esasına göre sanatçılarımız, solistlerimiz, yöremizin kıymetlilerin de bizlere destek olduğu bir etkinlik. Ağın ilçemiz merkeze 80 kilometre uzaklıkta Elazığ’ın en küçük ilçesi, bütçesi en küçük ilçesi ama dostlarının varlığı ve büyüklüğüyle her daim ön planda olan huzurun kenti Ağın’dayız. Ben ilçemize destek olan bugüne kadar bu etkinlikte de rol alan özellikle Motosiklet Kulüp Başkanımız Sercenk Emiroğlu, Alper Çubukçu ve diğere yönetimdeki arkadaşlara teşekkürlerimi borç biliyorum. Burada en büyük destekçilerimiz de İstanbul Dernek Başkanı Selahattin Doydu, ELFED Başkanımız Gökhan Kazım Elgin Başkan ve buna benzer destek olan dernek üyelerimiz de var. Biz hiçbirine ulaşmadık onlar bize ulaştılar ve biz ilçemize nasıl bir destekte bulunuruz diye. Dün Cengiz Yurtseven konserimiz vardı bugün yine Aygün Çam, Emrah Güllü, Mehmet Demirbağ ve diğer solist arkadaşlarımız Abdullah Şekeroğlu.  Pazar günü son bulacak Pazar günü akşamda kapanışı Ağınlı Hemşehrimiz Murat Korkmaz ile yapacağız” ifadelerini kullandı.  

8_175

Festivalin çok güzel ve eğlenceli geçtiğini ifade eden Global Mobis Dernek Başkanı ve Ağın Motofest genel koordinatörü Sercenk Emiroğlu, Bundan sonraki yıllarda üstüne koyarak festivali daha kaliteli hale getireceklerini söyledi. Dört gün sürecek olan MotoFest’in ikinci gününde üç sanatçı birden sahne aldı. Düzenlenen etkinliğe MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Ağın Kaymakamı, Arapgir, Kemaliye ve Sivrice Belediye Başkanlarının yanı sıra çok sayıda motor sever ve Ağınlı vatandaşlar katıldı. Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Motofest etkinliğinin 2.’sini düzenlenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  

Editör: Haber Merkezi