Ahde Vefa Derneği Söyleşi programlarını sürdürüyor. Gerçekleştirilen ve konusu ‘Bir Milletin Uyanışı’ olan sohbet toplantısına Prof. Dr. Ahmet AKSIN konuşmacı olarak katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Ahde Vefa Dernek Başkanı Burhanettin ÖZDOĞAN, ‘’Ahde Vefa Derneğimizin geleneksel hale getirerek organize ettiği sohbet toplantılardan birinde daha birlikteyiz. Katılımınız bizlere güç veriyor. Toplantımızın konusu “Bir Milletin Uyanışı”. Konuşmacımız da değerli hemşerimiz Sayın Prof. Dr. Ahmet AKSIN hocamızdır. Sözü değerli hocamıza vermeden önce her toplantımızda olduğu gibi bu toplantıda da konuyla ilgili bende bir şeyler söyleyeceğim.

C5434Edb 18F8 4Bf7 A469 33Ad1Bdb50A1

EKSPERTİZLER PANDEMİDEN DAHA KÖTÜ DÖNEMDE EKSPERTİZLER PANDEMİDEN DAHA KÖTÜ DÖNEMDE

19 Mayıs 1919 tarihinde Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millî Mücadele’yi başlatmak için Samsun’a gitti. Çok zorlu 4,5 yıllık bir sürede arkadaşlarıyla “Ya istiklal ya ölüm!” sloganıyla kurtuluş savaşını başlattı. “Ben 19 Mayıs’ta doğdum” dedi ve bugünü Türk gençliğine bayram olarak armağan etmiştir. İki gün sonra tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de kutlanacak olan Gençlik ve Spor Bayramımızı bende bu vesileyle şimdiden kutluyorum. Çocuk ve gençlere bayram armağan eden dünyadaki tek lider olma unvanına sahip olan, Cumhuriyetimizin Kurucusu, özgürlük ve bağımsızlığımızın sembolü Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını yeri gelmişken saygı, minnet ve şükranla anıyorum.’’ dedi. 

690Ac951 Cf66 4505 Aae1 Dd91Eca9846D

Editör: İzzet TUMAY