81 ilde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, birbirinden değerli konukların katılımlarıyla Elazığ’da yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, İş Adamı Veysel Demirci, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, il, merkez ilçe, ilçe ve belde teşkilatları, ilçe ve belde belediye başkanları ve mahalle temsilcileri katıldı.

MUHTAR GÜNEŞ: ELAZIĞ’DA MİLLETVEKİLİNİ ARATMAYACAK KARİYERE SAHİBİM! MUHTAR GÜNEŞ: ELAZIĞ’DA MİLLETVEKİLİNİ ARATMAYACAK KARİYERE SAHİBİM!

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğunu vurgulayarak; “AK Parti çok büyük bir aile. Onun lideri de çok onurlu ve şerefli bir lider. 20 yıldır bu ülkeye siyaset sahnesinde ve onun açmış olduğu şemsiye altında siyaset yapmaya devam ediyoruz. Allah onun ömrünü uzun etsin bizlere de yol arkadaşlığı etmeyi nasip etsin. Özellikle reis dediğimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok sık bir şeyi ifade ediyor; AK Parti sıradan bir parti değil. AK Parti bir davanın adıdır. Başta ben olmak üzere hiçbir birey teşkilatımızın üstünde değildir.” Dedi.

2023 seçimlerinin önemli olduğunu belirterek muhalefeti eleştiren Yıldırım; “Rahmetli Menderes ve arkadaşlarını çok sudan bahanelerle ipe götüren zihniyetler, bugün çok canlı bir şekilde merdiven altı imalatlarına devam ediyorlar. Ama sizler ve bizler bir bütün olursak ama, lakin fakatı kullanmazsak liderimizin arkasında çalışırsak Allah’ın izniyle bu merdiven altı imalatlara izin vermeyeceğiz.” Dedi.

saddas

AK Parti Genel Merkez Ar-ge Eğitim ve Araştırma Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, Elazığ’ın bugüne kadar olduğu gibi 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve partilerine destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan; “Elazığ’ her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %70 oy veren Elazığ, Milletvekilleri seçiminde %55 oy veren Elazığ inanıyorum ki 2023’te sandıklar açıldığında Elazığ’da ve ilçelerinde o sandıklarda yeniden çıkacak liderin adı Recep Tayyip Erdoğan olacak inşallah.” Dedi.

2.konuşan_2

Program, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın Teşkilatçılık, tecrübe paylaşımı; Akademisyen Tarkan Zengin’in Etkili İletişim, Gazeteci Zafer Şahin’in Siyasal İletişim ve Yeni Medya ve Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun motivasyon konulu eğitimleri ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi