ak-partiye-gecen-mustafa-unsal-karatepe-ile-birlikte-yeni-katilimcilara-rozetleri-takildi_bae43

AK Parti’nin kuruluşunun 21’inci yıl dönümü kutlamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takılan Eski CHP Elazığ İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe ile birlikte yeni katılımcılar il başkanlığında bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen programla, yeni katılımcılara İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat mensupları tarafından rozetleri törenle takıldı.

WhatsApp-Image-2022-08-25-at-15.46.01-3

YILDIRIM: “LİDERİMİZİN OMUZLARINDAN YÜK ALACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Daha önce CHP il Başkanlığı görevi yapan Mustafa Ünsal Karatepe’nin yeni dönemde partilerinde siyaset yapacağını söyledi. Yıldırım, “Ünsal bey bizim kardeşimiz. İnşallah bundan sonra birlikte uzun yol yürüyeceğiz. Allah canımızı sağ koydukça Cumhurbaşkanımız, liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarından yük alacağız” dedi.

YILDIRIM: “AK PARTİ, DEVRİM NİTELİĞİNDE HİZMET YAPTI”

Partilerinin kuruluşun 21’inci yılını kutladıklarını anımsatan Başkan Yıldırım, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte  devrim niteliğinde hizmetler yaptığını söyledi. Yıldırım, “Bu ülke devrim niteliğinde geçmiş yüz yıllar içerisinde yaşanmamış, yapılmamış birçok şeye AK Parti iktidarı ve onun lideriyle birlikte şahitlik ediyor ve etmeye de devam ediyor. Sizler ve bizler bu şahitliğin tam ortasındayız. Hep birlikte bizlerde buna şahitlik ediyoruz bir parça da yük almaya çalışıyoruz. Tarih Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ismen yazacak ve gururla anlatacak ve anlatıyor. Bizleri belki ismen kimse hatırlamayacak ama şöyle bir tabir geçeceğini umut ediyorum bir de onun yol arkadaşları vardı” dedi.

YILDIRIM: “2023’Ü DE BÜYÜK BİR COŞKU VE ZAFERLE GEÇECEĞİZ”

Yıldırım, teşkilat olarak hizmete odaklandıklarını belirterek, 2023 seçimlerinden de zaferle geçeceklerine inandıklarını söyledi. Yıldırım, “Biz sadece hizmete odaklanmış bu ülkenin bireylerinin şerefiyle, onuruyla şahsiyetiyle bu ülkede yaşama haklarını sağlamak için mücadele ettik. Tam 21 yıldır kendisini güncelleyerek bugüne kadar girdiği 15 seçimi kazanamazdı. Allah’ın izniyle inşallah biz 2023’ü de büyük bir coşku ve zaferle geçeceğiz bundan hiçbir tereddüttüm yok. Kimi ve neye inandığımızı biliyoruz günü birlik hesaplarda yapmıyoruz benim yol arkadaşlarım da aynı şekilde tek bir hedefe kilitlenmişiz. Allah’ın izniyle 2023’ü de başarıyla geçtikten sonra bu ülkenin önü tamamen açık” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: “6’LI MASAYI İDARE EDEN BİR 7’İNCİSİ VAR”

Muhalefeti eleştiren Başkan Yıldırım, 6’lı masanın ülke için söyleyecek sözü olmadığını belirterek eleştirdi. Yıldırım, “6’lı masayı idare eden bir 7’incisi var. Siz hiç o ismi anılmayan 7’incisi ile ilgili 6’lı masadan bir tanesinin diğer bir açık ifadesiyle HDP için o 6’lı masadan bir tanesinin negatif cümle kurduğunu gördünüz mü? Göremezsiniz. O görünmüyor 6’lı masada sandalyesi yok gibi ama bence 6’lı masanın üstüne oturmuş vaziyette” şeklinde konuştu.

AK-PARTİ-MUSTAFA.mp4_snapshot_21.00.000

KARATEPE: “CHP’NİN ÜLKE YÖNETME DERDİ YOK”

AK Parti’ye geçen Mustafa Ünsal Karatepe’de belli bir çizgide siyaset yaptıklarını belirterek, CHP’nin Türkiye’yi yönetme gibi bir derdi olmadığını söyledi. Karatepe, “2015 yılı seçimlerinden sonra ben CHP İl Başkanlığından istifa ettim siyaseti burada noktaladık dedik. Bu şekilde devam etti fakat ben Ankara’da yaşıyoruz uzun süredir ama Elazığ’a gidip geliyoruz. Elazığ’ın sorunlarının ne olduğunu biliyoruz ama şunu gördük mevcut olan muhalefet partisinin Türkiye’yi yönetme diye bir derdi yok. Sorun şu; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeden gitsin de yerine kim gelirse gelsin. Ben il başkanı olduğum sürece de her zaman buna karşı çıkmıştım. Biz eğer bu ülkede ana muhalefet partisiysek bizim mutlaka iktidara gelmemiz lazım ama sizin iktidara gelme diye bir lüksünüz yok ki. Partiyi 5 kişi yönetir CHP, 6. Kişiyi almazlar onlar” dedi.

KARATEPE: “AK PARTİ’NİN EV SAHİBİYİZ BİZ”

1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL! 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL!

Karatepe, 6’lı masanın, ülkeyi paylaşmasına asla izin vermeyeceklerini belirtti. Karatepe, “Ülke artık paylaşmaya gidildi. Biz bu ülkeyi nasıl paylaşırız olmaz, buna izin vermeyiz. Görüşümüz ne olursa olsun biz bu kapıdan içeri girerken bir misafirdim ama şuanda AK Parti’nin ev sahibiyiz biz” dedi.

KARATEPE: “CUMHURBAŞKANIMIZ, TALİMATI VERDİ”

Karatepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ile iletişime geçtiğini belirterek, AK Parti’nin kuruluş yıldönümünde partiye katıldığını söyledi. Karatepe, “Sayın Cumhurbaşkanımız direkt kendisi benimle iletişime geçti ben sana talimat veriyorum benim Elazığ’da gelip siyaset yapacağımın başkanında haberi yoktu milletvekillerinin de haberi yoktu belediye başkanının da haberi yoktu bu benim olayı bu şekilde gelişeceğini bende bilmiyordum. Talimat verdi bana 21. Kuruluş yıl dönümünde ben seni genel merkez bekliyorum dedi bizde emredersiniz dedik çıktık geldik oraya. Rozeti kendi elleriyle taktı bana bu benim için büyük bir mutluluk, büyük bir şeref, büyük bir onurdur. Bu herkese nasip olmuyor ama biz bunun farkındayız biz bu saatten sonra hem Elazığ için hem Türkiye için AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emirlerindeyiz. Ne emrederse bize biz onu yapmak zorundayız. bizim hiçbir beklentimiz de yok açık açık söyleyeyim bunu” şeklinde konuştu.

FaNIpnVXEAA8MLM

Editör: Haber Merkezi