ÇATI KATI KÜL OLDU ÇATI KATI KÜL OLDU

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın,ilçeleri büyük birer köy durumunda olduğunu ifade etti.

Elazığ’ın uyuşturucu kullanımında ikinci sırada yer aldığını iddia eden Akın:  “Metafetamin” adlı uyuşturucu kullanımında  İlimiz Türkiye’de İstanbul’dan sonra 2. Sırada. Gençlerimiz bu maddenin pençesine düşüyor yuvalar yıkılıyor. “ dedi.akin-elazigdan-en-az-2-milletvekili-cikaracagiz_9fd5d

Açıklamasında Elazığ’ın zenginliklerinin talan edildiği belirten Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın: Elâzığ’ımızın zenginlikleri, Merası, Hazine arazisi, Madenleri yine AKP eliyle bir takım kişilere peşkeş çekiliyor. Diğer taraftan makamlar istismar ediliyor, israflar dur durak bilmiyor, belde başkanları dahi milyonluk araçlara biniyor. Bundan dolayıdır ki; Ülkemiz bir felakete gidiyor. Bu felaketlerden kurtulmanın yolu ahlaklı ve bilgili kadroların yetkilendirilmesinden geçiyor. “Elazığ’da şu an AK Parti’nin 4 milletvekili var. Elâzığ’ımıza az önce saydığım çilelerden başka ne kazandırdılar. 2022 yatırım planında stadyum, otoyol bakımı ve bir takım inşaatlardan başka ne sunabilmişler çıksınlar söylesinler.

Şimdi sizlerin yanına gelecekler. Sizlere bir takım şeyler yine anlatacaklar. Efendim biz şöyle projeler yapacağız böyle yapacağız. Siz de onlara diyeceksiniz ki 20 yıldır neredeydiniz? Yeni mi aklınız başınıza geldi? Çay içirip göndereceksiniz.” Dedi.

Elazığ’ın Saadet Partisi’nin kalesi olduğunu ifade eden Abdullah Akın,seçimlerde Elazığ’dan en az 2 milletvekili çıkaracaklarını ve şehrin sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi