Bölgesel Amatör Lig’de 11. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz 5. Hafta’yı geride bıraktı…  

Bölgesel Amatör Lig’in 5. Haftası’nda temsilcilerimizden Rüstempaşaspor deplasmanda Sivas temsilcisi Kangal Termik Spor’a 3-0 mağlup olurken, bir diğer temsilcimiz Aksaray Gençlikspor kendi evinde Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından Aksaray Gençlikspor 5 Puan ile 7. Sırada yer aldı.  

AKSARAY GENÇLİK  (1)

AKSARAY GENÇLİK ÇIKIŞINI SÜRDÜREMEDİ!  

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Aksaray Gençlikspor, Lig’in 5. Haftası’nda kendi evinde Malatya temsilcisi Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz haftalarda sahaya yansıttığı etkili oyunu sürdürüp çıkışını devam ettirmek isteyen temsilcimiz Aksaray Gençlikspor iyi oynadığı karşılaşmada gol bulamadı ve 0-0’lık skorla karşılaşma berabere tamamlandı…  

RÜSTEMPAŞA-2

AYTAR, KABRİ BAŞINDA ANILDI AYTAR, KABRİ BAŞINDA ANILDI

PAŞA’DA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR!  

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Rüstempaşaspor ise Lig’in 5. Haftası’nda Sivas temsilcisi Kangal Termikspor’a konuk oldu. Geçtiğimiz sezonlarda yeşil sahanın tozunu attıran temsilcimiz Bölgesel Amatör Lig’de istediğini bir türlü sahaya yansıtamadı. Temsilcimiz Rüstempaşaspor, Kangal Termikspor’a 3-0 mağlup oldu ve Bölgesel Amatör Lig’de galibiyetle tanışamadı.  

Editör: İzzet TUMAY