Aksaray Gençlikspor’dan Recep’in attığı 2 gole, Yolspor’dan Emrah cevap verdi. İlk yarı 2-1 Aksaray Gençlikspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 

BAŞKAN ALAN’DAN ŞERİFOĞULLARI’NA ZİYARET BAŞKAN ALAN’DAN ŞERİFOĞULLARI’NA ZİYARET

İkinci yarıda Yolspor’dan Emrah yeniden sahneye çıktı ve skoru 2-2 yaptı. Aksaray Gençlikspor’dan Recep AKKAYA kendisinin ve takımının 3. Golü’nü atarak skoru 3-2’ye taşıdı. Müsabaka’nın son dakikalarında Yolspor’dan Ramazan BAKIR’ın kafa vuruşu ile skor 3-3 oldu. Karşılaşmanın 90 dakikalık normal süresi 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. 

UZATMA BÖLÜMÜ DE SONUCU BELİRLEYEMEDİ…

Normal sürenin 3-3 sonuçlanmasının ardından geçilen 15’er dakikalık 2 yarıdan oluşan 30 dakikalık Uzatma Bölümü de galip takımı belirleyemedi ve karşılaşma seri penaltı vuruşlarına kaldı.

AKSARAY GENÇLİK KALECİSİ ENGİN DEVLEŞTİ!...
Penaltı vuruşlarında Aksaray Gençlikspor’un Kalecisi Engin farkını ortaya koydu. Kaleci Engin 2 Penaltı vuruşunu da kurtardı. Yolspor’un 3. Penaltısı direkten döndü ve seri penaltı vuruşları Aksaray Gençlikspor’un 3-0'lık, maç da 6-3'lük galibiyeti ile sonuçlandı. TURAN Gazetesi olarak Şehrimizi Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta temsil edecek Aksaray Gençlikspor’u tebrik eder, BAL’da başarılar dileriz. 

IMG_2402

Editör: Haber Merkezi