Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Millî Badmintoncumuz Aliye DEMİRBAĞ, Polonya’da başlayan Polish Open Badminton Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası’na katıldı.

GİZEM ÖZER, ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ GİZEM ÖZER, ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

2024 Yılı’nda Paris’te gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunlarına puan verecek turnuvada ülkemizi ve şehrimizi temsil eden Millî Sporcumuz Aliye DEMİRBAĞ, ilk maçında Sırp rakibi Marjia SUDİMAC ile karşılaştı. Rakibini 2-0 mağlup eden DEMİRBAĞ, bir üst tura yükseldi. Millî Sporcumuzun bir üst turdaki rakibi Mariia STOLİARENLO-Huang Ching PİNG maçının galibi oldu…

ALİYE FRANSA’DA BOY GÖSTERMEYE HAZIRLANIYORDU!

Elazığ Belediyespor Kulübü ve Millî Sporcumuz Aliye DEMİRBAĞ Fransa’da Orleans Masters  Badminton Olimpiyat eleme puan turnuvasına da katıldı. 

Gazetemiz baskıya hazırlandığı saatlerde başarılı sporcumuz, 2024 Paris Olimpiyatları’na puan verecek bir diğer turnuva olan Orleans Masters  Badminton Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası’nda müsabakalara çıkmaya hazırlanıyordu. Fransa’nın Orleans kentinde gerçekleştirilen Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası 29 Mart Pazartesi günü itibariyle başladı, 3 Nisan’da sona erecek.

Editör: Haber Merkezi