Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Elazığlı hemşehrimiz Şuay Alpay, TURAN Gazetesinin 93. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla Gazetemizi ziyaret etti.

TURAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Gazetemizin 93. Yıldönümünü tebrik ederek, yayın hayatında başarılar diledi.

Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Türkiye’nin köklü basın yayın organı, Elazığ’ın öncü gazetesi TURAN’ın, önemli bir gazete olduğunu, arşiv niteliği taşıyan özelliği ile büyük bir değer taşıdığını söyledi.

ALPAY: “Turan Gazetemiz sadece Elazığımız için değil, hem ülkemiz, hem bölgemiz bakımından bir değer. Millî değerlerimiz ve basın etik kuralarına uyan, çok önemli bir yayın organı, bir çınar. Bu vesile ile TURAN’ın 93. Yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

TURAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyetin ilk gazetelerinden biri olan TURAN Gazetesinin yayınları ve çalışmalarıyla ilgili Bakan Yardımcısı Şuay ALPAY’a bilgiler verdi.

41. MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ TOPLANTISI ELAZIĞ’DA BAŞLADI 41. MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ TOPLANTISI ELAZIĞ’DA BAŞLADI

Editör: Haber Merkezi