İzzet TUMAY - Arıcak Belediye Başkanı Ferit YILDIRIM, ilçede son dönemlerde yapılan önemli çalışmaları ve ilçenin en ciddi eksiklerinden olan doğalgaz sorununu Gazeteniz TURAN’a değerlendirdi…

9b2c001e-32d5-43a0-ab3e-b92b597152ae

Gazeteniz TURAN’a özel açıklamalarda bulunan Arıcak Belediye Başkanı Ferit YILDIRIM bir yandan yaptığı çalışmaları anlatırken bir yandan da ilçelerine yıllardır Doğalgaz çekilmediğini belirterek şunları söyledi; ‘’İlçemize doğalgazın gelmesi için uzun zamandır büyük bir çaba gösterip uğraş veriyoruz. Nüfus falan diyorlar ama bakıyorsunuz bizim ilçe nüfusuna eşdeğer ya da arada çok fazla bir fark olmayan Türkiye genelinde bazı ilçelerde doğalgaz var. Ancak biz bir türlü kabul ettiremedik. Bu sorunun çözümü adına büyük bir uğraş verdik ancak bir türlü doğalgaz ile ilgili bir sonuç alamadık.

221bae06-43d6-4987-95c3-30309611b9b4Gerçekten ilçeye doğalgaz gelmemesi ormanların kısmen yok olması anlamına gelmektedir. İlçede doğalgaz olmadığı ve kullanılmadığı için insanlar özellikle kış aylarında ısınma ihtiyacını gidermek için odun kesmek zorunda kalıyor ve bu da ormanların kısmen yok olmasına neden oluyor. Eğer ilçeye doğalgaz gelmiş olsa ve insanlar doğalgaz kullanmış olsa hiç kimse ormandan ağaç kesmek zorunda kalmayacak, dolayısıyla doğanın doku ve güzelliğine de zarar verilmemiş olacaktır.’’ Dedi. 

 ARICAK FOTO1


‘’3 TANE SULAMA HAVUZUNU PROGRAMA ALMIŞTIK, 1 TANESİ BİTTİ’’ 

Belediye olarak ilçede yaptıkları projelere de değinen Arıcak Belediye Başkanı Ferit YILDIRIM sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’İlçede 3 tane sulama havuzunu programa almıştık, 1 tanesi bitti. Diğer kalan 2 adet sulama havuzuna da kısa zamanda başlayacağız. Bunun yanında Gümüşyaka mahallemize giden ana yolu genişletmek amacıyla duvar ve parke çalışması yapıldı.

ARICAK ÖZEL55

Yine ilçemizin diğer 2 mahallesinde yapılan genişletme ve duvar çalışmaları bitirildi. Mezbahane alanında komple kilitli parke çalışması yaptık, 4 bin metre yani 4 dönüm üzerinde mesire alanı olarak belirlediğimiz alanda çalışmalarımız oldu ve bitirdik. Gençlik Merkezi yapımında son aşamadayız ve bitmek üzere. Bunun yanında iş makinası konusunda 1 adet kepçemiz belediyemize kazandırıldı. Ayrıca Gençlik Spordan ödeneğini çıkarttığımız 2 tane saha yapılarak gençlerimizin ve ilçemizin hizmetine sunuldu.’’ Diye konuştu.

e32f4d00-9b30-4eb7-93d2-1fc4edc0c027

ŞEKER'DE SAHTE İMZA İDDİÂSI ORTALIĞI KARIŞTIRDI ŞEKER'DE SAHTE İMZA İDDİÂSI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Editör: Haber Merkezi