OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU, AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU, AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI

Pençe- Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal ASLAN’ın babası Mehmet ASLAN’a sözde gazeteci Can ATAKLI tarafından yapılan hakarete tepkiler çığ gibi büyüyor. 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr. Erol KELEŞ, ağır bir dille eleştirerek, “Mehmet ASLAN, bu toprakların gerçek kahramanlarının babasıdır” dedi. 

Keleş, Can Ataklı’nın şehidin babasına yaptığı hakaret dolu paylaşıma sessiz kalmayarak, sosyal medya üzerinden Ataklı’ya yönelik, ''Sen bu durumu nasıl açıklayacaksın? Sen bu hakareti Mehmet Aslan’a değil, tüm şehit ailelerine yaptın'' dedi.

IŞIKVER: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ 

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Mübarek Şehidimiz Kemal Aslan’ın babası Mehmet Aslan Ağabeyimiz hakkında insanlık onuruna sığmayan ifadeler kullanan Can Ataklı adındaki bölücü siyasetin arsız aparatı hakkında yarın sabah suç duyurusunda bulunacağımızın bilinmesini isteriz. Kamuoyunun bilgisine arz ederim’’ sözleriyle tepkisini dile getirdi. 

AÇIKKAPI: PEKİ SEN KİMSİN CAN ATAKLI 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder AÇIKKAPI, ‘’ Elazığlı Kahraman Şehidimiz #KemalAslan’ın muhterem babası Mehmet Aslan’a “Kimsin lan kimsin” diye iğrenç bir şekilde hakaret eden Can Ataklı… Sen evinde rahat uyu diye, ay yıldızlı bayrak için, vatanı için, aziz milletimizin ebediyen özgür ve bağımsız kalması için feda-yı can eden şehidin babasıdır #MehmetAslan… Peki Can Ataklı Sen Kimsin?’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY