VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat AYGEN, seçim çalışmaları kapsamında STK ve mahalle ziyaretlerine devam etti. Ziyaretleri sırasında konuşan Aygen, dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapacaklarını söyledi
31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP’den Elazığ Belediye Başkanlığına aday olan Doç. Dr. Murat AYGEN, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

AYGEN, bu kapsamda ilk olarak Pertek Bermazlılar Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Süleyman Soysal ve dernek üyeleriyle istişarelerde bulundu. Pertek Bermazlılar Dernek Başkanı Süleyman Soysal, ziyaretleri için Doç. Dr. Murat AYGEN’e teşekkür etti.
MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat AYGEN, seçilmeleri halinde belediyeyi STK’lar ile işbirliği içinde yöneteceklerini söyleyerek Elazığ’ı bir üretim üssü haline getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Aygen, “STK’lar, vakıflar, üniversite ile beraber ortaya bir yönetim modeli gerçekleştireceğiz biz buna iyi iletişim modeli diyoruz yani insan haklarına saygılı, çoğulcu, demokratik, hesap verebilir, denetlenebilir bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Üretim merkezlerinin kurulacağı kadınların, gençlerin ve emeklilerin iş isteği olan insanların sizlerin yoğun olarak istediği 20 mahalle olacak bir mahalle de ben size söz veriyorum sizlerin yoğun olduğu mahalleye koyacağız orada LGS, üniversite sınavlarına hazırlık kursları olacak hiçbir ücret almadan atama bekleyen öğretmenleri değerlendireceğiz, yine kreşler olacak içinde. Biz rantın değil halkın başkanı olacağız” dedi.
MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve beraberindeki heyet, mahalle buluşmaları kapsamında Yemişlik Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yemişlik Mahalle sakinleri seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projelerini anlatan Aygen, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Aygen, “Bizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum sizlerle de bir arada bulunmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. 20 mahallede bir üretim merkezi kuracağız. Bu üretim merkezlerinde LGS, Üniversite kursları ve kreşler olacak. Özellikle kadınların, emeklilerin ve gençlerimiz için önemli bir merkez. Halı, dikiş ve özellikle tekstil merkezi olduğundan dolayı parça başı üretim yapmak için de 20 bin istihdam düşünüyoruz. Merkezin birini de bu mahalleye yapacağız. Yine sosyal belediyecilik üzerine çok ciddi çalışmalarımız var yani dar gelirli ailelerin su parasını almamak üzere de çalışmalarımız var yine halk ekmek fabrikası ile büfeler açacağız bir büfede buraya vereceğiz. Kent yoksunluğunu azaltmak için çıra kart dediğimiz kar var emeklilere sabit ve dar gelirlilere de 5 bin lira olmak üzere para yükleyeceğiz” dedi.

Editör: İzzet TUMAY