İzzet TUMAY- Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a ziyaret ettiği her yerden büyük destek geliyor.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı Salı pazarı oldu.

Pazar yerinde sevgi seliyle karşılaşan Prof. Dr. Açık’a hem Pazar esnafı hem de pazarda alışveriş yapan vatandaşlar yoğun ilgi ve alaka gösterirken, vatandaşlar,  ‘’Allah utandırmasın, oyumuz sizindir. Sizleri seviyoruz. Yalnız değilsiniz. Biz sizinleyiz. Başımızın üstünde yeriniz var. Biz sizin kazanacağınızdan zerre şüphemiz yok. Siz zaten kazanacaksınız. Desteğimiz yüzde yüz sizinle. Kazandığını Elazığ’da harcayan, kıvanç duyduğumuz bir isimsiniz, iyi bilin ki Elazığ var gücüyle arkanızdadır.

MSB: F-16 İÇİN TEKLİF MEKTUBU GELDİ MSB: F-16 İÇİN TEKLİF MEKTUBU GELDİ

ELAZIĞ’IN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Size olan güvenimiz tam. Sizin seçilmeniz durumunda memleketimizi TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğinizi ve Elazığ’ın haklarını sonuna kadar savunacağınızı çok iyi biliyoruz. Allah yardımcınız olsun” dediler.  

İlgi ve sevgi seli karşısında mutluluğu dikkatlerden kaçmayan Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık ise, ‘’Bugün Salı Pazarı’ndaydık. Esnaflarımıza bereketli kazançlar diledik, destek sözü aldık. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımızla da sohbet edip, kucaklaştık’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi