ELAZIĞ’DAKİ 4,7’LİK DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI ELAZIĞ’DAKİ 4,7’LİK DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitapları öncesinde; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Elazığlılara seslendi.

Genel Başkan Bahçeli, şöyle konuştu:  “Çok değerli Elazığlılar, Gakkoş kardeşlerim hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bu gün hem sevinçliyiz hem üzüntülüyüz. Sevinçliyiz zira 2020 yılında yaşanan Elazığ deprem sonrasında bu güzel konutların yapılaması ve bu inşaların huzurlu yuvalara taşınması gurur kaynağıdır. Şimdi ise hüzünlüyüz 11 ilde büyük felaket ile karşı karşıyız. 50 bine yakın şehidimiz yüzlerce yaralılarım var. Bugün gururluyuz bir yıla kadar bunlar Elazığ’da yapılmışsa 11 ilimizde de yapılacaktır. Bu devletimizin gücüdür. Bu cumhurbaşkanımızın istikrarı ve kararlığıdır. İstiklal, istikrar ve İstikbali önemli bir karar olarak değerlendirileceğiz. Üzüntüyü bırakacağız acıları aşacağız ve kardeşlerimizi mutlu edeceğiz. Aziz Gakkoşlar bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum. Çok büyük hizmetlere birlikte şahit olduk. Bu arada ama yangınlar oldu depremler oldu, seller oldu, yangınlar oldu. Ülkemiz 14 Mayıs’ta bir seçime gidecek. Bugün cumhurbaşkanları seçim adaylar içinde önemli bir karar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıktı birinci sırada çıktı. Bu hayra işarettir. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi