23 ELÂZIĞ FK '1' PUANA RAZI OLDU! 23 ELÂZIĞ FK '1' PUANA RAZI OLDU!

2022 yılı içerisinde Kocaeli’nde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Altın madalya kazanarak Milli Takıma yükselen Şahinkaya Spor Kulübü Sporcusu Sıla Kartal, 65 kilogram full kontak dalında Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etmiş ve İtalya’da düzenlenen turnuvada Dünya Kickboks Şampiyonu olmuştu.
Türkiye’yi ve Elazığ’ı gururlandıran başarılı sporcumuz, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a teşekkür etti.

ss2
DÜNYA ŞAMPİYONU SILA KARTAL: DEVLETİMİZ, SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDA
Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin’in babası Merhum Zeki Sekin’in cenaze töreni için Elazığ’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Milletvekili Sermin Balık ve Milletvekili Zülfü Demirbağ aracılığıyla görüşen ve talepleri karşılanan Dünya Şampiyonu Elazığlı Sıla Kartal; “İçişleri Bakanımız ile görüşme fırsatım oldu. Sayın bakanımız beni çok sıcak karşıladı ve böylece taleplerim karşılandı. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve bana her zaman destek olan AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Zülfü Demirbağ’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimizin, sporun ve sporcunun yanında olması, başarı adına bizleri daha da teşvik ediyor.” dedi.

ss3

Editör: Haber Merkezi