İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti. 2008 yılında şehadet şerbetini içen Binbaşı Zafer Kılıç’ın evini soyan hırsızlar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarı çalışması ile yakalandı.

Ailenin yüreğine su serpen Elazığ polisi herkes tarafından takdir toplarken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından da tebrik edildi. Bakan Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Binbaşı Zafer Kılıç, bundan 15 yıl önce Kuzey Irak’ta vatan uğruna şehit olmuştur. Geride birçok hatıra bırakarak. Ondan geriye kalan bir hatıra da biricik annesine hediyesi olan bir kol saatiydi. Şehriban annemiz için o saat, en büyük hazinelerden bile daha değerliydi. Çünkü evladından emanetti. Elazığ’da yaşanan hırsızlık olayında maalesef o kol saati de çalındı. Ancak Elazığ Emniyet Müdürlüğümüz hem hırsızların hem de o kol saatinin peşine düştü,

3dc5b92d-3a3c-4523-ba13-8df138f45faa

ELAZIĞ’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI ELAZIĞ’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

312 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceledi, hırsızları yakaladı. Elazığ İl Emniyet Müdürümüz şehidimizin hediyesini Şehriban annemize ulaştırdı. Şehitlerimizin geride kalan aileleri de, onların hatıraları da bizlere emanet. Elazığ İl Emniyetimizi tebrik ediyorum. Şehriban annemiz ve Ahmet babamızın ellerinden öpüyorum. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Makamları âli olsun.

Editör: Haber Merkezi