İzzet TUMAY - Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik ataması ile ilgili gazeteniz TURAN’a özel açıklamada bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, hastaneye Doç. Dr. Şüheda KAYA'nın başhekim olarak atandığını söyledi..

PROF. DR. AKBULUT: ÖLÜMLERİN YÜZDE 37’Sİ KALP DAMAR HASTALIĞINDAN PROF. DR. AKBULUT: ÖLÜMLERİN YÜZDE 37’Sİ KALP DAMAR HASTALIĞINDAN

KELEŞ, ''Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik görevine Doç. Dr. Şuheda KAYA atanmıştır. Kendisine yeni görevinde ve çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz'' dedi.

TURAN Haber Koordinatörü İzzet TUMAY’a konuşan Vekil KELEŞ, ‘’Şimdi özellikle altını çizerek şunu değerli kamuoyuna belirtmek istiyorum; buraya bir defa hiç kimse ‘başhekim’ olarak atanmadı. Başhekim olarak Sağlık Bakanlığı’na sunulan isimler vardı. Bu isimlerden birisi de Doç. Dr. Kadir YILDIRIM’dı. Bakan bey Kadir bey ile görüştü ancak dolayısıyla Kadir bey olmadı’’ dedi. 

370673223_18088242685369482_8070794015765468493_n

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin yeni yönetiminin belirlenmesi çalışmalarının İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü,  belirterek, şunları söyledi: ‘’Başhekimlik görevine Doç. Dr. Şüheda KAYA atanmıştır. Hayırlı olsun’’ dedi. 

TURAN Gazetesi ailesi olarak Doç. Dr. Şuheda KAYA’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz…
 

Editör: Haber Merkezi