DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, İl Başkanı Av. Mehmet Kangal il teşkilatı ile Gazi Caddesi'ndeki esnaflarla bir araya geldi. 

Esnaflara DEVA Belediyeciliğini anlatan CEYLAN'a esnaflardan 'Sizinleyiz' cevabı geldi.

Esnafların içinde bulunduğu darboğazda Bağ-Kur ve SGK prim borçlarını ödeyemez hale geldiklerini aktaran Ceylan, esnaflara can suyu olacak teşvikler vereceklerini açıkladı.

Ziyaretine dair değerlendirmelerde bulunan Ceylan şunları söyledi. Bizler ülkemize ve Elazığ'a DEVA olmaya geliyoruz. Düşünün ki esnaf ramazan günü ancak gününü kurtaracak iş yapıyor. Kira, fatura, prim ödemeleri vergi borçlarının verdiği yükün altında ayakta kalmaya çalışıyor. Bütün esnaflarımızdan aynı serzenişi duyuyoruz. Ekonomik krizle belleri bükülmüş esnaflarımız büyük ve köklü bir değişim bekliyorlar.

DEĞİŞİM HAREKETİ KADIN VE GENÇLERLE BAŞLAYACAK

‘’İSRAİL’E KISITLAMA DEĞİL İHRACAT YASAKLANMALI! ‘’İSRAİL’E KISITLAMA DEĞİL İHRACAT YASAKLANMALI!

Kadınlarımıza yönelik çok değerli projelerimiz toplumumuz tarafından büyük bir beğeni ile karşılanıyor. Bizler kadını önceleyen bir politika güdeceğiz. Kadın girişimcilerimize vereceğimiz desteklerle kadınlarımızı üretim dünyasında oyalanan, öylesine çalışan, gitsin de asosyalleşsin diyen zihniyetlerden yorulduk. Kadınlarımızı ekonomik üretimin önemli bir parçası haline getireceğiz. 

GENÇLERİMİZE SÖZÜMÜZDÜR: EĞİTİM VE YETENEKLERİNİZE GÖRE İSTİHDAM YARATACAĞIZ!

İlimizdeki en büyük sorunlardan birisi işsizlik. Bir çok gencimiz iş bulamamaktan şikayetci. Yöneticilerimiz gençlerimize iş beğenmiyor diyorlar. Oysa yıllarca eğitim almış, dirsek çürütmüş gençlerimiz iş beğenmezlik yapmıyorlar. Alanlarında istihdam edilmek istiyorlar. Daha önce de söylemiştik. Şimdi de söylüyoruz. Belediye bünyesinde iş arayanla, iş vereni bir araya getirecek bir projemizi hayata geçireceğiz. Eğitim ve yetenekleri doğrultusunda gençlerimize istihdam alanları yaratacağız. 

TRAFİKTEN ALTYAPIYA, KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN SU SORUNUNA..ŞEHRİMİZİN TÜM DERTLERİNE DEVA OLACAĞIZ

Ülkemiz ve şehrimiz oy şımarığı siyasetçilerden yoruldu. Sırtlarını bir partiye dayayarak göstermelik hizmetler yapanlardan , liyakatsiz kadroların bir yerlerde vatandaşlara ahkam kesmesinden yoruldu.' ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI' diyerek artık yepyeni dürüst, şeffaf ve liyakatli kadroların hizmet vermesini istiyor. Bizler dürüst ve şeffaf yönetim anlayışı ile, adil ve liyakatli  çalışanları ile ülkemiz ve Elazığ'ın bütün sorunlarına derman olmaya geliyoruz. Süslü sözler sar etmeden, şehrin her yerinde para gücüyle kalabalıklar toplamadan usul usul geliyoruz. Halkımız bizleri biliyor. Bizlere güveniyor. Evet değişim zamanı şimdi. Ve değişimiz adı DEVA Belediyeciliği olacak.''

Editör: İzzet TUMAY