Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.  

Başkan Adayı DURAN, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve dernek ziyaretlerinde bulunarak Çayda Çıra Mahallesinde işletmeleri ziyaret ederek esnaflarla bir ara geldi. 

ELAZIĞ HAVALİMANI ZİYARETİ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, resmi kurum ziyaretleri kapsamında beraberinde ki heyet ile birlikte Elazığ Havalimanı Müdürü Zeynel Abidin GÖRÜR ve personelleri ziyaret ederek, ‘’Gençlik Kolları Başkanımız Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte, Elazığ Havalimanı Müdürü  Zeynel Abidin Görür ve kurum çalışanlarını ziyaret ettik. Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. 

VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

DURAN’DAN DSİ 9. BÖLGE MÜDÜRLĞÜ’NE ZİYARET 

Elazığ Havalimanı ziyaretinin ardından Başkan Adayı DURAN, Gençlik Kolları Başkanımız Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte,  DSİ 9. Bölge Makine İkmal Şube Müdürü Şenol LALE ile 12. Sondaj Şube Müdürü İsmail KASAP ve kurum çalışanlarını ziyaret ederek, ‘’ Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi. 

DERNEK ZİYARETİNDE DURAN’A YOĞUN İLGİ 

DURAN, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Akkoç, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, Palu Gökdere Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Abdullah Ataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik.  

ELAZIĞ HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNDEN SICAK KARŞILAMA 

İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, Palu Gökdere Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından Başkan Adayı DURAN, Elazığ Halk Eğitim Müdürü Kenan TABAR ve kurum çalışanlarını ziyaret etti..  

BAŞKAN ADAYI DURAN’DAN ESNAF ZİYARETİ 

Başkan Adayı DURAN, son olarak Gençlik Kolları Başkanı Sinan Akkoç ,İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, Cumhuriyet Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, ‘’  Bizleri hoş sohbetleri ile karşılayan, destekleyen hemşehrilerimize teşekkür eder, esnafımıza hayırlı, bereketli kazançlar dilerim’’ ifadelerini kullandı.

Editör: İzzet TUMAY