BAŞKAN ALAN BAKAN BOLAT İLE GÖRÜŞTÜ BAŞKAN ALAN BAKAN BOLAT İLE GÖRÜŞTÜ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İslam Ticaret ve Kalkınma Odası Yönetim Kurulu toplantısına katılmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki bir heyetle Ürdün’e gitti 

Ülkemizin ve illerimizin kalkınma hamlesine katkı sunmak, değişik ülkelerle ticari işbirliğini artırmak amacıyla Ürdün’e giden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğini geliştirmek ve Elazığ’dan bu ülkeye ihraç edilecek ürünler konusunda Ürdünlü iş insanlarıyla ikili görüşmelerde bulundu. 

Ülkesel ve bölgesel kalkınma ile  üye ülkelerle ticari ilişkileri genişletmek amacıyla TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyetle Ürdün’de temaslarda bulunduklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris  Alan;  “İslam Ticaret ve Kalkınma Odası Yönetim Kurulu toplantısı için TOBB heyeti olarak Umman’da iş dünyasıyla görüşmeler yaparak iki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesine yönelik önemli ve somut adımlar attık. Yine ziyaretlerimiz kapsamında Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Sayın Erdem Ozan'ı ziyaret ettik. Oldukça verimli geçen toplantı ve görüşmelerimiz ile hem ülkemiz hem de Elazığ ekonomisine önemli katkılar sunacak ticari görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İki dost ülke arasındaki tarihi ve köklü bağın, ticari alanda da güçlendirilmesi adına gerçekleştirdiğimiz bu programın iki ülkeye ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY