Elazığ Belediye Başkanı ve 31 Mart seçimlerinde partisi tarafından yeniden aday gösterilen Şahin ŞERİFOĞULLARI'nı karşılama töreni için Elazığ Belediyesi'nden vatandaşlara atılan kısa mesaj ile ilgili konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus BAL, ‘’Yarış devam ediyor iken rakibimizin mevcut belediye başkanı olmasına rağmen kamu kaynakları ve vatandaştan alınan vergilerle oluşan Belediye Bütçesinin seçim kampanyası için kullanılmaması hususunda gerek Şahin ŞERİFOĞULLARI başkanın gerekse de AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Beyin özenli ve hakkaniyete yaslanan bir politika izleyeceklerini ümit ediyoruz’’ dedi. 

417157674 10161656879134406 311777380369480237 N

Başkan BAL, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Sn. Şahin Şerifoğulları Başkanı AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmesi sebebiyle tebrik ederim. Hakkaniyetli bir seçim olmasını Cenabı Hak’tan niyâz ediyorum. "Özenli ve hakkaniyete yaslanan bir politika izleyeceklerini ümit ediyoruz" Demokratik ölçülere uygun, Cumhur İttifakının hassasiyetlerini koruyup gözeten bir sürecin oluşması için Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın fakat yarış devam ediyor iken rakibimizin mevcut belediye başkanı olmasına rağmen kamu kaynakları ve vatandaştan alınan vergilerle oluşan Belediye Bütçesinin seçim kampanyası için kullanılmaması hususunda gerek Şahin Şerifoğulları Başkanın gerekse de AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Beyin özenli ve hakkaniyete yaslanan bir politika izleyeceklerini ümit ediyoruz.  

"BUNDAN SONRAKİ SÜRECİN İSE İTİNA İLE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ''

Az evvel Elazığ Belediyesi SMS HATTI’ndan gelen mesajı bu itibarla son usül hatası olarak kabul edeceğimizi ve herhangi bir tepkimizin olmayacağını, bundan sonraki sürecin ise itina ile takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Kamuoyunu saygı ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

GÜRSEL EROL'DAN  CHP GENEL BASKANI ÖZGÜR ÖZEL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ GÜRSEL EROL'DAN  CHP GENEL BASKANI ÖZGÜR ÖZEL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Elazığ Belediyesi'nden atılan SMS; “Haydi Elazığ, Başkanımızı karşılıyoruz" Elazığ Belediyesinden vatandaşlara atılan mesajda ise şu ifadelere yer verildi; “Haydi Elazığ, Başkanımızı karşılıyoruz. Yeniden hizmet seferberliği için yola çıkacak olan AK Parti Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nı ilk günkü aşk ve heyecanla 9 Ocak Salı günü (yarın) saat 10.45’te Elazığ Havalimanı’nda karşılıyoruz. Siz kıymetli hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur duyarız. Daha güzel ve daha güçlü bir Elazığ için Hazırız, Kararlıyız. Elazığ Belediyesi” 

Editör: İzzet TUMAY