CHP Elazığ Milletvekili Gürsel ErolKarakoçan ve Kovancılar ilçesinde su borularının patlamasından dolayı mağduriyet yaşadıklarını ifade eden çiftçilerle geçtiğimiz gün görüşmüştü. Milletvekili Gürsel Erol, çiftçilerle yaptığı görüşmenin ardından, gerekli görüşmeleri yaparak çiftçilerin mağdur olmaması için sürecin takip olacağını belirtmişti. Bugün ise CHP İl Başkanı Avukat Çağlar Duran ve beraberinde ki heyet çiftçilerle bir araya gelerek sorunları yerinde gördükten sonra CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile çiftçileri telefonda görüştürdü.

baskan-duran-su-sorunu-yasayan-ciftcileri-ziyaret-etti_0f71b

Çiftçilerin yanında olduğunu belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Bu süreci zaten takip ettiklerini en kısa zamanda Tarım ve Orman Bakanından randevu alıp sorunları dile getireceğini belirtti.

Çiftçilerle görüşen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Bakan bey ile bir randevu talep edip Elazığ’da ki sulamalarla ilgili Tarım Bakanı ile görüşme sağlayacağım. Allah yardımcıları olsun kaynaklar doğru kullanılmadığı ve har vurup harman savrulduğu ve yapılan işlerin de sağlıklı olmamasının sonucu hep vatandaşlar çekiyor. Ama hiç merak etmeyin inşallah bizim iktidarımızda bu işlerle ilgili her yerde netimler olacak. Yapılan işler eksik yapılmışsa düzeltilerek doğru yapılacak” dedi.

BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

WhatsApp-Image-2022-08-06-at-15.14.49

Editör: Haber Merkezi