Elazığ'da 22 yıldır yol kenarında ki hem evi hem de iş yeri olan barakasında çay satarak geçimini sağlayan Yusuf AYGÜN'ün yaşadığı sıkıntıya kayıtsız kalmayan Elazığ kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Oda Başkanı EVSEN, ‘’Birikmiş elektrik borçları ödendi, bir çok sıkıntısı giderildi’’ dedi. 

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU, AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU, AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI

Oda binasında Yusuf AYGÜN ile bir araya gelen Başkan EVSEN, Yusuf AYGÜN’nün barakasının yandığını, canını zor kurtaran ve 15 gün hastanede tedavi gören AYGÜN’ün ekmek teknesinin başına tekrar geri döndüğünü söyledi.  

Geçtiğimiz gün 75 yaşındaki 4 çocuk babası Yusuf Amca’nın içinde yaşadığı ve çalıştığı barakanın yanması sonucu zor günler geçirdiği ilimiz yerel basınında gündeme gelmişti. Yusuf AYGÜN’e en anlamlı destek Başkan Ferhat EVSEN’den geldi. Elazığ’da birçok kişiye yardım ulaştırmak için büyük çaba ve gayret sarf eden Başkan EVSEN, bu defada yardım elini Yusuf AYGÜN’e uzattı. AYGÜN, hem ev, hem de işyeri olarak kullandığı barakasını çıkan yangın sonucu kaybetmişti. Evini ve iş yerini kaybettikten sonra geçici konteynerde elektrik borcu, su sıkıntısı ve geçim zorluğuyla baş etmeye çalışan Yusuf AYGÜN’e yardım eli Başkan EVSEN’den geldi. Birikmiş elektrik borçları ödenen ve kendisine çay ile şeker temin edilen Yusuf AYGÜN, devlet büyülerinden de kalacak yer için destek bekliyor.  

Yusuf AYGÜN ile bir araya gelerek ihtiyaçlarını gideren Başkan Ferhat EVSEN, ‘’İyilik iyidir ve bulaşıcıdır’’ diyerek AYGÜN’ün borçları için destek veren herkese teşekkür etti.   

Editör: İzzet TUMAY