02-FOTO-2--29

Gazeteniz TURAN’ın 2 Ağustos 2022 Tarihli nüshasında ele aldığı, hizmete girdiğinde “Elazığ’ın Vitrini” olarak nitelenen şehrin batı girişinin bakımsız kaldığını ortaya koyan “Malatya Caddesi Göz Ardı!” Başlıklı Manşet Haberi’nin ardından, Elazığ Belediyesi’nden Malatya Caddesi’ne ilişkin olarak Sosyal Medya’da bir paylaşım yapılırken, Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI da caddede incelemelerde bulunduktan sonra incelemesini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu…
01-FOTO-1--13

SABUNCU BAŞLADI..! SABUNCU BAŞLADI..!

TURAN’IN; “ESKİ BİSİKLET YOLU YARIDA KALDI, YENİ BİSİKLET YOLU 3 AY GECİKTİ” HABERİ!..
TURAN’ın Manşet Haberi’nde; Bir önceki dönemde Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ zamanında, Malatya çıkışı istikametinde sol tarafın karo döşeli kaldırımının baştan başa sökülerek bisiklet yolu yapımı amacıyla kilometrelerce beton döküldüğü, Misland Kavşağı’nda yakın bir kısma mavi renkte bisiklet yolu kaplaması denense de yol yapımının bilinmeyen bir nedenle tamamlanamadığı, yarım kalan projenin bir süre sonra Belediye Yönetimi’nin el değiştirmesi sonucu bitirilemediği ve yatırımın boşa gittiği hatırlatılmıştı.
Haberin devamında Elazığ Belediyesi’nin, Abdullahpaşa Mahallesi TOKİ Konutları’nın büyük bölümünün tamamlanmasının ardından, Malatya Caddesi’nde batı çıkışına göre sağ tarafta kalan kaldırım alanı peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürdüğü ve önceki dönemden yarıda kalan bisiklet yolunun tam karşısına yeni bir bisiklet yolu yapım işini ihâle ettiği bildirilmişti…

03-FOTO-3- ALTYAZI_ 3 AY ÖNCE BİTECEKTİ!

VE BELEDİYE ADINA BİSİKLET YOLU PAYLAŞIMI!

Haberimizde 14 Ocak 2022 Tarihi’nde başlanan 1. 854. 603. 44 TL Sözleşme Bedelli yapım işinde yine beton dökümü tamamlanırken, yine sözleşme gereği 13 Mayıs 2022 Tarihi’nde bitirilmesi gereken “Bisiklet Yolu Yapım İnşaatı” işinin yaklaşık 3 aylık bir gecikmeye rağmen hâlâ tamamlanmadığı ifâde edilmişti…Haberimizde vurgulanan ve tabelâda açıkça görüldüğü gibi 3 aylık bir gecikmeye rağmen, Elazığ Belediyesi adına yapılan paylaşımda; “Doğa Dostu Bisiklet Yolları” Projesi’nde çalışmalar ilerliyor!” denildi?..  

04-FOTO-4--16

TURAN’IN MANŞET HABERİ…
Gazeteniz TURAN’ın 2 Ağustos 2022 Tarihli ve “Malatya Caddesi Göz Ardı!” Başlıklı Manşet Haberi’nde; “Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU Dönemi’nde hizmete girdiğinde “Elazığ’ın Vitrini” olarak nitelenen şehrin batı girişinin bakımsız kaldığı anlatılırken; Caddedeki renk değiştiren aydınlatma lambaları yanmıyor ya da sabit bir renkte takılı durumda, kameriyelerin 3 tanesi kaldırıldı yerleri yıllardır boş, 3 kameriyenin aylardır oturakları bile yok. Çıkış yönünde sağdaki peyzaj çalışmaları gecikti.
Sulama sisteminin aksaklığı nedeniyle önce güller kurudu şimdi çimler kuruyor, yeşil alanın aksine su ısrafıyla asfaltı sulayan sistem yıllardır elden geçirilmedi…” ibâreleriyle Malatya Caddesi’ndeki eksiklik, aksaklık ve yetersizlikler dile getirildi…
 

VE BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN İNCELEME PAYLAŞIMI!..
TURAN’ın Özel Manşet Haberi’nin ardından Malatya Caddesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI’na; Başkan Yardımcısı Nazif BİLGİNOĞLU, Park ve Bahçeler Müdürü Alkan GÜNDÜZ, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Oğuz GÜNDAĞ ile Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz KÖSE de eşlik etti.
Birim Müdürleri’ne talimatlar veren Şahin ŞERİFOĞULLARI incelemelerin ardından Malatya Caddesi’nden ayrıldı ve sosyal medya hesabından; ‘’Şehrimizi daha da güzelleştirmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Malatya yolunda yapımı devam eden; park alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, ağaçlandırma, aydınlatma çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunduk.” Şeklinde bir paylaşımla incelemelerini kamuoyuna duyurdu.

Editör: Haber Merkezi