ELAZIĞ’DAKİ KAMPANYADA ELDE EDİLEN 263 BİN LİRA FİLİSTİN'E GÖNDERİLDİ ELAZIĞ’DAKİ KAMPANYADA ELDE EDİLEN 263 BİN LİRA FİLİSTİN'E GÖNDERİLDİ

Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından Bünyamin EROĞLU Kültür ve Kongre Merkezi’nde Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet ÖZ’ün konuşmacı olarak katıldığı “Türkiye’nin Beka Meselesi” isimli konferans düzenlendi…
 

DABAK; “GENEL BAŞKANIMIZIN ELAZIĞ’A GELİŞİ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ.”
Hafta içerisindeannesi vefat eden Türk Ocakları Elazığ Şubesi Başkanı Vahit DABAK, konferansın sunumunu yaptı. Başkan DABAK sunumunda şu ifadelere yer verdi; ‘’Değerli misafirlerimiz, ocağımıza hizmet etmiş değerli başkanlarım, ocak üyelerimiz hepiniz hoş geldiniz. Uzun bir konuşma hazırlamıştım fakat yaşadığım acı olaydan dolayı kısa konuşacağım. Genel başkanımızın Elazığ’a gelişi bizleri çok mutlu etti. Hakkınızı helal edin. Ben sözün özünü, sözü sahibine bırakıyorum. Hepinize teşekkür ederim.’’ Dedi.

02-FOTO-2-  VAHİT DABAK

ÖZ; “PARTİ SİYASETİNDEN UZAK, HAYATLARINI TÜRKLÜĞE ADAMIŞ İNSANLARIZ!”

Konferans’a konuşmacı olarak katılan Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet ÖZ, Türkiye’nin bir beka meselesi her zaman vardır. Diyerek şöyle konuştu; ‘’2 seneden beri sizler ile konferans salonlarında beraber olamadık. Daha yeni nasip oldu. Sizlerle kısa bir muhabbet edeceğiz.Sizler ile muhabbet edeceğimiz için çok mutluyum. Öncelikle Türk milleti tarafından bu topraklar yıllar önce vatanlaştırılırken şehit düşen, gazi olan tüm atalarımızı, ecdadımızı saygı ile anıyorum.
Bizler parti siyasetinden uzak duran, hayatlarını Türklüğe adamış insanlarız. Türkiye’nin bir beka meselesi her zaman vardır. Beka sorununun olmadığı bir zaman yoktur. Beka meselesinin tarihsel boyutunu iyi bilmek gerekir. Beka konusunda sınır dışında yaptığımız, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı gibi operasyonlarımız gayet önemlidir. Türkiye’mizi saran unsurların temizlenmesi son derece önemliydi. İçerideki yapılan siyasi şeylerden bağımsız olarak konuşuyorum ben. Azerbaycan’ın Türkiye tarafından kurtarılması da beka açısından çok önemliydi. ‘’ Dedi.

03-FOTO-3-  TÜRK OCAKLARI KONUKLAR

Editör: Haber Merkezi