Yaşanan pandemi sürecine rağmen hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan Elazığ’ın bugünü ve yarınları için kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Şerifoğulları, “En büyük gücümüz olan hemşehrilerimin desteğiyle geride bıraktığımız üç yılda şehrimiz adına inançla, aşkla büyük adımlar attık. İnsanımızı merkeze alarak yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında; Balakgazi Parkı Cam Seyir Terası,

Kent-Köy Yaşam Alanı, Ulukent Kanal Yanı Parkı'nı hizmete sunduk.

Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi ve Salıbaba Mahallelerimizden geçen kanal sorununu çözüme ulaştırarak alana bir cazibe merkezi kimliği kazandırdık. Kahraman şehidimiz Fethi Sekin Külliyemizin inşasını tamamlayarak hizmete açtık. Kapalı Çarşı'mızda restorasyon çalışması gerçekleştirdik.

Yeşil Kuşak Projemizi hayata geçirdik. Mini Terminal Binamızı,

Gümüşkavak Mahallesi Ek Hizmet Binamızı, Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binamızı, Dijital Kütüphanemizi, 10 yeni Semt Kütüphanesi ile 19 yeni Spor Yaşam Merkezi'ni hizmete açtık. Hilalkent Sosyal Yaşam Merkezi'mizin inşasını tamamlayarak Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı'mızı hizmete sunduk.

ÖLÜM AYLIĞI ALANLARA 5 BİN TL PROMOSYON! ÖLÜM AYLIĞI ALANLARA 5 BİN TL PROMOSYON!

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi inşa çalışmalarımızda sona geldik.

Şehrimizin kimliğine değer kazandıracak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projemiz ilerliyor. Şehirler Arası Terminal Binası inşa çalışmalarımız devam ediyor.

Müzeler şehri Elazığ hedefiyle; Musiki Müzesi, Hamam Müzesi ve Basın Müzesi çalışmalarımız devam ediyor. Kadim medeniyetler merkezi Harput’umuzu değerleriyle geleceğe taşımak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Geleceğin enerjisi olan yenilenebilir enerji üretim çalışmalarımız kapsamında Güneş Enerji Sistemleri(GES) projemizi tamamlayarak enerji üretimine başladık.

 Traktörcüler Sitesi, Sosyalhane gibi birçok çalışmamızda da sona geldik. Şehrimizde modern ve kaliteli bir ulaşım ağı oluşturma hedefi doğrultusunda bir yandan yeni cadde ve bulvarları hizmete sunarken, bir yandan da mevcut yollarda genişletme çalışması gerçekleştiriyoruz.

Fiziki çalışmalarımızın yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da hemşehrilerimizin yaşamlarına dokunmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Üç yıllık hizmet sürecini Ramazan ayı sonrası düzenleyecekleri kapsamlı bir basın toplantısıyla değerlendireceklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Hemşehrilerimizin bize emaneti olan şehrimizi daha güçlü yarınlara hazırlamak adına tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu şehirde yaşayan her bir hemşehrimizle kurduğumuz güçlü gönül köprüleriyle Elazığ’ımızın gücüne güç katmaya devam ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi