Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, düzenleyeceği basın toplantısında şehrin bugününe ve geleceğine dair 54 ayda hayata geçirdiği çalışmalarını paylaşacak. 

Başkan Şahin Şerifoğulları’nın "Söz Verdik Yaptık Tanıtım Programı", 23 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nden ortak canlı yayınla Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E ekranlarından izleyiciyle buluşacak. 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, ‘Söz Verdik Yaptık Tanıtım Programı’nda, altyapıdan üstyapıya, marka projelerden ulaşım yatırımlarına,  sosyal projelerden çevresel yatırımlara, sosyal ve kültürel faaliyetlerden turizm yatırımlarına söz verdiği 11 Ana Başlıkta 100 Projesi ve şehrin ihtiyaçlarına binaen hayata geçirdiği hizmet ve yatırımlarını kamuoyuyla paylaşacak. 

JANDARMA EKİPLERİNDEN ANLAMLI KUTLAMA JANDARMA EKİPLERİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

Geniş bir katılımla, 23 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek tanıtım programı; Kanal23, Kanal Fırat ve Kanal E ekranlarından canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Tüm hemşehrilerimizi ekran başına bekliyoruz.” denildi. 

Editör: Haber Merkezi