Elazığ’daki temaslarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganıyla yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle, Elazığ’ın bölgenin parlayan yıldızı haline geleceğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ EROL: “BU DURUM ELAZIĞ’A YAPILAN BİR HAKSIZLIKTIR” MİLLETVEKİLİ EROL: “BU DURUM ELAZIĞ’A YAPILAN BİR HAKSIZLIKTIR”

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞOFÖR ESNAFIYLA BULUŞTU
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun temposuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Minibüs Durağı'nda faaliyet gösteren şoför esnafları ile bir araya geldi. Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman’ın da yer aldığı programda Başkan Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi, yeni dönem için destek istedi. Şoför esnafı, Başkan Şerifoğulları’nın her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. 
“BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MUHTEŞEM PROJELER AÇIKLADI”
Başkan Şerifoğulları, Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı Muhammet Fethi Dilek, Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç ve yönetimleri ile de bir araya geldi. Başkan Şahin Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Dilek; “Başkanımıza, çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz ve kendilerinin her zaman destekçisiyiz. Kendileri, Elazığ için muhteşem projeler açıkladı. Elazığ’ın büyük şehir olma yolunda önemli projeleri hayata geçireceğine inanıyoruz.” dedi. Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç ise; “Kendilerinin Harput için hayata geçireceği muhteşem projelerle Harput, UNESCO kalıcı listesine girecek inşallah.” ifadesinde bulundu.
“ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ İÇİN BİR DEĞERDİR”
AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Gülyüz, Şerifoğulları’nın her zaman esnafın yanında olduğunu ifade etti, vatandaşlar da desteklerinin Şahin Şerifoğulları ile olacağını dile getirdi. Dernek Başkanı Gülyüz; “Şahin Şerifoğulları, Elazığ için bir değerdir. Her zaman esnafın yanında olan bir yöneticidir. Biz, her zaman Elazığ Belediyesi’nin varlığını hissettik, kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, PALU-DER BAŞKANI ÜLGEN İLE BULUŞTU
Şerifoğulları, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de buluştu. Seçim Koordinasyonu Merkezi’nde konuklarını ağırlayan Başkan Şerifoğulları, nazik ziyaretleri için Dernek Başkanı Ülgen ve yönetimine teşekkür etti. 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI ELAZIĞ ŞUBESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMA KATILDI
Şahin Şerifoğulları, AK Parti 24. ve 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık ile birlikte, Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şubesi'nin düzenlediği programda sendika üyeleriyle bir araya geldi. Programda konuşan Öz Orman İş Elazığ Şube Başkanı Mustafa Tepe, Şerifoğulları’nın her zaman yanında olduklarını belirtirken, Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi. 24. ve 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık ise AK Parti Hükümetleri tarafından Elazığ’a önemli sağlık yatırımlarının gerçekleştiğini vurguladı. 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ÜRETKEN BELEDİYECİLİK İLKESİ İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
5 yıllık süreçte Elazığ’da 116 projeyi yatırıma dönüştürdüklerini ifade eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile yeniden göreve geldiğimizde, bizler yine aynı anlayışla, aynı gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üretken Belediyecilik ilkesi ile durmadan yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerle Elazığ, bölgenin parlayan yıldızı haline gelecek.” dedi.
Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Mahallesi Parkada Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlarla da bir araya geldi. Şerifoğulları, destek ve dualarıyla yanlarında olan site sakinlerine, teşekkür etti. 
Başkan Şerifoğulları’na ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ İl, Gençlik, Kadın ve Merkez İlçe Teşkilat Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

Editör: İzzet TUMAY