Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi. 

MAHALLE AYRIMI GÖZETMEDEN, YATIRIMA DEVAM 

Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, eğitimden spora ve ulaşıma kadar her alanda gerçekleştirdiği projelerle Elazığ’a değer katan Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI,, sağlıklı ve sportif bir toplum oluşturulması, spor ruhunun bütün kitlelere yayılması ve özellikle gençleri ve çocukları spora yönlendirme hedefinin yanı sıra yeni yaşam alanları oluşturulması amacıyla mahalle ayrımı gözetmeden yatırıma devam ediyor.  

KEFEN PARASINI CAMİYE BAĞIŞLADI..! KEFEN PARASINI CAMİYE BAĞIŞLADI..!

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları, 11 Ana Başlıkta 100 Proje doğrultusunda hayata geçirilecek ve Doğukent Mahallesi’ne değer kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmaları ve yapımı devam eden yatırımlarda incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. Başkan Şahin Şerifoğulları’na, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven ve Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun da eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi