İzzet TUMAY - Ağın Belediye Başkanı Ali USLU, göreve geldikleri günden itibaren üretken belediyeciliği kendilerine ilke edinerek, belediyeye ait bütün âtıl durumdaki arazileri tarımsal amaçlı olarak değerlendirerek üretmeye ve belediye bütçesine ek katkı sunmaya gayret gösterdiklerini söyledi. 

Ekran görüntüsü 2023-11-02 214225

İlçede atıl durumda olan alanları değerlendirme adına 10 dönüm araziyi üzüm bağı olarak değerlendirdiklerini ve 3 ton üzüm elde ettikleri belirten Başkan USLU, ‘’Yaşadığımız çevre ve mekanları güzelleştirmek, belediyemizin imkânlarını en iyi şekilde değerlendirerek israftan uzak, tasarrufu ve geri dönüşümü ilke edinerek bütçemize katkı sağlamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir modern, estetik, geçmiş kültürünü koruyan ve yaşatan bir alan bırakmak için çalışmalarımıza ilk günkü heyecanla devam ediyoruz. Üretken belediyeciliği kendimize misyon kabul ederek, bugüne kadar belediyemize ait tüm kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirerek hemşerilerimizin refahı ve mutluluğu için üretmeye ve yaptığımız milyonluk yatırımları yine üretime yönelik ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz.

YILDIRIM DÜŞME ANI ARAÇ KAMERASINA YANSIDI YILDIRIM DÜŞME ANI ARAÇ KAMERASINA YANSIDI

Ekran görüntüsü 2023-11-02 214216

Üzüm bağımızı 2 yıl önce satın alıp belediyemize kazandırdığımız ve şu an bu kampüs içerisinde badem kırma ve işleme fabrikası, Leblebi üretim tesisi depremzede vatandaşlarımız için tadilatını yaptığımız lojmanlar ile yakın zamanda bir kreşimiz olacak. Bu yapılar dışında burada âtıl duran alanları da değerlendirme adına 10 dönüm üzüm bağı olarak tesis ettik, bu yıl 3 ton mahsul elde ettik’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY