2024 yılı mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerde, İlimiz Baskil İlçesinden Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Özden ÖZEN, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler çerçevesinde gazetemizi ziyaret etti. 

Gerçekleştirmiş olduğu bu ziyarette, Baskil'in ve Baskillinin sorunları bildiğini, bunlara çözüm noktasında projeleri olduğunu dile getiren .ÖZEN; "Tarım ve Turizm açısından yüksek bir potansiyele sahip olan ilçemizi layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız" dedi.

a6-1

Baskil Halk Eğitim Müdürlüğü ve Elazığ Belediyesinde uzun yıllar çalışmış olmanın verdiği tecrübeyi; Baskil'e kazandıracağını belirten Özen: "Baskil halkı değerlidir. Bunu onlara hissettireceğiz" diye sözllerine devam etti. 

a3-2

Baskil ile ilgili hazırladıkları projeleri, çok yakında paylaşacağını söyleyen Özen, Sosyal Belediyecilik ve Proje Belediyeciliği ile öne çıkacaklarını da sözlerine ekledi. 

a2-3

Çok verimli ve güzel geçen bir ziyaretin sonunda Baskil'li hemşerilerimiz adına heyecan duyarken, seçim döneminde kullanacağı sloganı ile hafızlarda ayrıca yer edeceğine inanıyoruz. BASKİL'E ÖZEN GEREK...  

11-8

VEKİL KELEŞ’TEN ‘TEKNOVA’ AÇIKLAMASI! VEKİL KELEŞ’TEN ‘TEKNOVA’ AÇIKLAMASI!

Sayın Özen'e, seçim maratonunda, Turan Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.  

Editör: Deniz TURAN