Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Elazığ’a geldi. DESTİCİ, Kovancılar ilçesinde partisinin Elazığ Caddesi'ndeki seçim koordinasyon merkezi önünde düzenlediği "Büyük Kovancılar Buluşması’nda partilileriyle buluştu.  

MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU

Partilerinin kurucu lideri Muhsin YAZICIOĞLU'nun vefatının 15. yılının 2 gün sonra olduğunu anımsatan DESTİCİ, “Çok yüksek düzeyli bir katılımla Kovancılar mitingimizi gerçekleştirdik. Orada Vahap Gök, Belediye Başkan adayımız çok mesafe almış Kovancılarlı hemşehrilerimiz de kendilerini çok seviyorlar, çok destekliyorlar. İnşallah Kovancılar’ı kazanacağız 31 Martta, tekrar geleceğiz ve Kovancılar’a verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getirip oradaki eksikleri tamamlayacağız ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Tabi Yazıkonak büyük bir belde, aslında Elazığ’ın ve Türkiye’deki belki yüzlerce ilçeden daha büyük bir yerleşim yeri. Ben şahsen iller idaresinde yapılacak yeni bir yasa değişikliğinde Yazıkonak’ın da ilçe olması önerisini getireceğimi de buradan ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı büyükşehirlerimizin belediye başkanlıklarının tamamında ittifak halindedir. Bizde Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı adaylarımızın yanındayız. Büyük Birlik Partisi olarak inşallah 400’e yakın yerde belediye başkan adayımız var ve bu belediye başkan adaylarımızın neredeyse tamamına yakını iddialı adaylar. Biz kazanmak için aday koyduk kaybetmek için aday koymadık. Biz şimdi buradan başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce geçtiğimiz seçimlerde ittifakımızda bulunup da bugün kendi adaylarıyla seçime giren partilere de sesleniyoruz buralarda kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı’nın adaylarını destekleyin doğrusu budur. Diyelim ki Urfa’da Yeniden refah Partisi’nin alacağı oyla eğer Cumhur İttifakı kaybeder ve terör örgütünün partisi kazanırsa o zaman bu vebalin altından kalkmak kendileri açısından güç olur diye düşünüyorum” dedi. Cumhur İttifakı'nın bir parçası olduklarını bildiren Destici, yerel seçimlere de Cumhur İttifakı'yla girdiklerini ve bazı yerlerde işbirliği yaptıklarını söyledi. Partisinin Kovancılar Belediye Başkanı adayı Vahap Gök için destek isteyen Destici, Belediye bize emanet edildiğinde doğru, dürüst ve ahlaklı yöneteceğiz” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY