İzzet TUMAY- 2023 Yeni kabine listesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.  

Bingöllü Cevdet Yılmaz, Yeni’den kabine de görev alıp Cumhurbaşkanı Yardımcısı olurken, Elazığ Milletvekilleri herhangi bir görev alamadı… 

BAKANILIK SÖZÜ VEREN EROL KELEŞ, UMDUĞUNU BULAMADI!  

14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Elazığ’da katıldığı açık hava programında Elazığ’ın  Bakanlık Hasreti’ne ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.  

‘GEREKİRSE MASAYI KIRARIM’ DEMİŞTİ! 

HALKIN MESAJI; “HERKES HER ZAMAN ALDATILAMAZ” HALKIN MESAJI; “HERKES HER ZAMAN ALDATILAMAZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol KELEŞ, aday adayı olduğu dönemde seçim gezilerinde yaptığı bazı konuşmalarda, “Bakanlığı Elazığ’a getireceğim, masaya vuracağım hatta gerekirse o masayı kırarım. Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum. Hizmet AK kadroların işi, hizmet bizlerin işi. Yarın inşallah Allah bana milletvekilliği nasip ederse hizmetin ne olduğunu, şehrime, ülkeme göstereceğim. Yine bilboardlarda Elazığ’a bakanlık sözü verildiği söyleniyor. Bunlar alışmışlar, masa başında her şeyi dağıtmaya, lafta konuşmaya. Ben de ona karşılık şunu söylüyorum, biz masa başı adamı değiliz. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Biz emek insanıyız. Biz hizmet insanıyız. Ben yarın, Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum. Beni tanıyan arkadaşlarım bilir. Gecem gündüzüm yoktur benim. Benim mesaim sabah 5.30’da başlar, gece 11.00’de biter. Bu emek, bu hizmet bu şehre, bu memlekete bakanlığı getirecektir. Bundan emin olun” ifadelerini kullanmıştı. 

Ancak bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinedeki isimler arasında Elazığ’lı herhangi bir isim yer almadı. 

Editör: Haber Merkezi