ELAZIĞLI GÜREŞÇİDEN TÜRKİYE 3.’LÜĞÜ ELAZIĞLI GÜREŞÇİDEN TÜRKİYE 3.’LÜĞÜ

Kadınlar Voleybol 2. Liginde ilimizi temsil eden Elazığ Belediyesi KadınVoleybol Takımı yeni sezona iddialı bir kadro kurarak girecek. 16 grup üzerinden oynanacak Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde 15. Grup'ta yer alacak olan temsilcimiz şampiyonluk mücadelesi verecek...
“BÖLGESEL OLARAK PLÂNLANMIŞ”
Elazığ Voleybol Takımı Antrenörü İbrahim BİŞİ, yeni sezon lig fikstürünün çekildiğini belirterek;“Bu sezon lig 16 grup üzerinden oynanacak. Biz 15. Grup’ta yer alıyoruz. Grubumuz bölgesel olarak planlanmış. Grubumuzda 7 takım yer alıyor. Bunlardan 2’si Diyarbakır 3’ü Mardin 1 Batman ve 1’i Elazığ takımı”dedi.
“PLAY-OFF’A ÇIKARSAK 3-4 TRANSFER”
Takım kadrosuna 2 oyuncu transfer edeceklerini belirten BİŞİ; “Hedefimiz öncelikli olarak gruptan Play Off’a çıkmak olacak. Play Off grubuna yükselmemiz halinde 3 veya 4 oyuncu daha transfer ederek güçlü bir kadro oluşturup 1. Lig’e yükselmenin mücadelesini vereceğiz. Lig 31 Ekim’de başlayacak. Ancak biz ilk haftanın bay takımı olacağımız için lig mücadelemize 7 Kasım’da oynayacağımız maçla başlayacağız. Yeni sezon hazırlıklarımıza önümüzdeki hafta yapacağımız çalışmalar ile başlayacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi