EMEKLİLERE İNDİRİM MÜJDESİ! EMEKLİLERE İNDİRİM MÜJDESİ!

Bölgesel Dış Ticaret Hızlandırma Merkezi özelde TRB1 Bölgesi’nin, genelde ülkemiz ihracat kapasitesini daha üst sıralara taşımayı hedefliyor. Merkez aracılığı ile halihazırda dış ticarette öne çıkan sektör ve ürünlerdeki ihracat hacminin arttırılmasının yanı sıra potansiyeli olan sektör ve ürünlerin de belirlenmesi sağlanıyor. 

İnteraktif Ticaret Portalı Son Aşamada…

Bu çerçevede ilk vadede TRB1 bölgesinde sektör ve firmaların ihtiyaçlarının tespit ve analiz edildiği; temel dış ticaret, hedef pazar, hedef müşteri ve teknik istihbarat danışmanlık hizmetlerinin sağlanması amaçlanıyor. Buna ek olarak, proje kapsamında firmalarımızın dış ticaret istihbarat ve operasyon alanlarında hareket alan ve kabiliyetlerini etkinleştirmek üzere İnteraktif Ticaret Portalı hazırlıklarında da son aşamaya gelinmiş durumda. Bu şekilde firmalarımızın görünürlüğü daha fazla uluslararası boyuta ulaştırılmış olacak.

Proje yetkililerinden Dr. Aslıhan Yördem TRB1 Bölgesi ve bunun doğal sonucu olarak ülkemiz ihracat performansına doğrudan olumlu katkı sağlayacak projenin katma değerinin yakın vadede görüleceğini belirterek, Elazığ TSO tarafından uygulanan projeye firmaların ilgili ve istekli olmalarının büyük bir memnuniyet yarattığını söyledi. Yördem, projeye katılmak isteyen tüm işletmelere kapılarının açık olduğunu ve Elazığ TSO hizmet binasındaki Merkezde gerekli bilgilendirme ve yönlendirmelerin devam ettiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi