Akçakiraz’a kazandırılan 22 yeni hizmet aracının açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış programından konuşma yapan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin KAYA, açılışta yalnız bırakıldığından dolayı sitem etti. 

Akçakiraz’a 22 yeni hizmet aracı daha kazandırıldı. Belde halkının katılımı ile 22 yeni hizmet aracının açılış programı düzenlendi. Hizmet araçlarının açılış töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Başkan KAYA, “Bazı şeyler intifaya uğrar. Bazı şeyler istemediğimiz bir şekilde biçimlenir. Her şey Allah’ındır ve Allah’ın emrindedir dedik ve o şekilde yola revan olduk çıktık.  2014’ten beri sabotajlara rağmen, eleştirilere rağmen 10 yıllık bir başarı hikayesi yazdık. Ciddi başarılarla, ciddi yatırımlarla dolu, ciddi hizmetlerle dolu bir 10 yıl. Hamdolsun Akçakiraz Belediyesini piyasaya borcu olmayan bir belediye şeklinde 31 Mart 2024 tarihinde seçilecek belediye başkanımıza biz devredeceğiz. Kasasında 40 – 50 milyon TL’si olan ve 250 milyona yakın menkulle, 22 yeni aracıyla biz Akçakiraz belediyesine seçilecek başkana biz devredeceğiz. Bu araçları alma noktasında bize yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarıma burada olmasalar da ben teşekkür ediyorum. Bugün buraya çok duygusal bir konuşma yapmak için gelmedik. Heyecanımıza heyecan katan ve AK Partinin kalesi haline gelen Akçakiraz anlatalım dedik ama maalesef bu nasip olmadı. Bugün Kıymetli Bakanımız Ali Yerlikaya’nın buraya gelmesini arzu ettik. Bize öğle namazı sonrası Palu’dan revan olup Akçakiraz’a geleceğiz dediler ama bugün biz 100 milyonluk yatırımımızı tek başımıza açmak zorunda kaldık. Biz bugün keşke böyle olmasaydı diyoruz. Keşke böyle bir sonla neticelenmeseydi diyoruz. Biz bir kez daha buraya teşrif eden Akçakirazlı hemşehirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

KAYA: AKÇAKİRAZLILARI KEŞKE AK PARTİ'NİN BÜTÜN BÜROKRATLARI VE MİLLETVEKİLLERİMİZ YALNIZ BIRAKMASAYDI 

GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ! GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ!

Başkan Kaya, “Gerçekten bugün derdimiz çok. Diyorum ya; bugün 100 milyonluk yatırım yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi konuşmuyor, bir Ankara Büyükşehir Belediyesi konuşmuyor, bir metropol büyükşehir belediye başkanı konuşmuyor. Çok cılız şehrin doğusunda yer alan kıytırık, spesifik bir Akçakiraz Belediyesi olarak biz bu yatırımları biz hizmete dönüştürdük biz konuşuyoruz. Bugün cidden çok büyük bir başarı hikayesi var. Piyasanın daraldığı rekabetin arttığı alım gücünün zayıfladığı bir dönemde siz gelin bu yatırımları hizmete dönüştürün, siz gelin bu sıfır araçları alın Akçakiraz belediyesine hizmet eden bir belediye haline getirin. Bu hiç kolay bir iş değil. Kamuda en zor hizmet parayı hizmete dönüştürmektir. Biz bunu başardık ama bugün çok hazin bir sonla açılışımızı yapıyoruz. Keşke Akçakiraz’ı AK Partinin kalesi haline getiren Akçakirazlıları keşke AK Partinin bütün bürokratları ve milletvekillerimiz yalnız bırakmasaydı. Keşke il başkanımız sizlerle bir arada olsalardı diyorum. Keşke sizlerin mutluluğunu onlarda paylaşsalardı. Ama maalesef bugün hiçbiri yok. Biz kendi başımıza açılışı yapacağız” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY