Elazığ'da Büro Hizmetleri noktasında daha fazla üyeye sahip olan ve doğal olarakta yetkili olan sendikada yaşanan üye kayıbı sonrasında, üye sayısını istikrarlı bir şekilde arttıran Türk Büro Sen Elazığ'da Büro Hizmetleri noktasında yetkili sendika oldu. 

sen2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RADEV'LE GÖRÜŞTÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RADEV'LE GÖRÜŞTÜ

Türk Büro Sen'den yapılan açıklamada şu konulara değindi:

 Hak mücadelesinin temeline insanı, kuruluş ilkelerine “İnsan mukaddes, emek kutsal” anlayışını alan, “Bizim ilkemiz, Önce Ülkemiz” felsefesini kendine düstur edinen, alın teri ve emeğin kıymetini her şeyin üstünde tutan, hiçbir baskıya boyun eğmeyen sendikamız  Mayıs Ayı Toplantı Tutanaklarında Elazığ İlimizde Büro Kolunda En Çok Üyesi olan Sendika olmuştur. Elazığ Genel Yetki Yolunda Meşaleyi Yakmıştır.
Temmuz Ayında Olağanüstü Kongre İle Geldiğimiz ve bu kısa zamanda mücadelemizde emeği geçen  başta Genel Başkanımız ve Genel başkan yardımcılarımız olmak üzere Şube Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kolları Başkanımıza ve Yönetimine İlçe ve İşyeri Temsilcilerimize ve Haklı Mücadelemize Omuz veren Üyelerimize Teşekkür Ediyorum. Biz Bu şanlı mücadelede TÜRKİYE KAMU-SEN Bayrağını  daha ileriye taşıyacağımıza,  Hak mücadelemizi sadece mensuplarımız için değil, tüm kamu çalışanları için yapacağımıza SÖZ veriyoruz. 

sen3

Ne Mutlu Türk Büro-Sen’liyim diyene…

Ne Mutlu Türkiye Kamu-Sen’liyim diyene…

Editör: Haber Merkezi