ORMANOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ! ORMANOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da Yıldızbağları Ortaokulu’nun yerine yaptıracağı yeni okul, şehirde büyük memnuniyetle karşılandı. Okullarının yenileneceği müjdesini alan öğrenciler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ'a teşekkür ettiler…

GENEL SEKRETER YARDIMCISI ÇOKAKOĞLU İMZAYA GELDİ…
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL'un girişimi üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi, Elazığ'da okul yapma kararı aldıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal ÇOKAKOĞLU, hâlen adı Yıldızbağları Ortaokulu olan, yeniden yapıldıktan sonra Ankara Ortaokulu adını alacak olan okulun protokolünü imzalamak üzere Elazığ'a geldi.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTULAR
ÇOKAKOĞLU, Milletvekili Gürsel Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT ve CHP Elazığ İl Başkanı Çağlar DURAN ile birlikte okulun protokolünü imzaladı. İmzaların atılmasından sonra okul inşaatına en kısa sürede başlanmasının planlandığı kaydedildi.
Elazığ Milletvekili Gürsel EROL ile bir araya gelen öğrenciler, hep bir ağızdan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur YAVAŞ'a selam gönderdi. Milletvekili EROL, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

ac6a1d8f-9719-4cb9-931d-22c5edb5927c

Editör: Haber Merkezi