DEPREM BÖLGESİ ELAZIĞ’DA BİR YIL ARADAN SONRA 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU DEPREM BÖLGESİ ELAZIĞ’DA BİR YIL ARADAN SONRA 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU

Çalışan Kadınlardan Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a Tam Destek Elazığ’dan bağımsız milletvekili adaylığını açıklamasıyla birlikte her kesim tarafından destek alan ve takdir toplayan Prof. Dr. Yasemin Açık, hicret Mahallesi’nden de tam destek aldı.

Hicret mahallesi sosyal tesislerinde meslek öğrenen ve öğreten kadınlar, “Yasemin hocamızın arkasındayız, kadının halinden en iyi kadın anlar mecliste milletvekilimiz olarak görmek istiyoruz” dedi. Elazığ’da her kesim vatandaş tarafından sevilen hayırsever iş insanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bağımsız milletvekilliğini açıklaması ile birlikte kamuoyunda takdir ve sevgi toplamaya devam ediyor. “Hocamızın desteği bize çok oldu” diyen Hicret Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde hizmet alan ve hizmet veren kadınlar, kadının halinden kadın anlar diyerek Prof. Dr. Yasemin Açık’ı milletvekili olarak görmek istediklerini söylediler. 

Bağımsız aday Yasemin Açık’a destek olacaklarını ifade eden Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan da, “Prof. Dr. Yasemin Açık binlerce insana istihdam sağlayarak ekmek kapısı açıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi