ELAZIĞLI GÜREŞÇİDEN TÜRKİYE 3.’LÜĞÜ ELAZIĞLI GÜREŞÇİDEN TÜRKİYE 3.’LÜĞÜ

İzzet TUMAY- Bordo Beyazlı temsilcimiz Elazığspor’da 2. Etap kamp çalışmaları devam ederken kulüp başkanı Serkan ÇAYIR, Gazeteniz TURAN’a yaptığı özel açıklamada tüm sıkıntılara rağmen emin adımlara yola devam ettiklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi…  

TFF 3. Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden 3Gen Holding Elazığspor, 28 Temmuz’dan itibaren 2. Etap kamp çalışmalarına devam ediyor. 1. Etap kampını Elazığ’da gerçekleştiren ve geçen hafta Pazartesi yapılan son çalışmanın ardından 3 günlük izin yapan teknik heyet ve futbolcuların, Kocaeli Kartepe’de toplanarak 2. etap kampını sürdürdüğünü belirten Başkan ÇAYIR, şöyle konuştu: ‘’Takımımız şu an kampta zaten. Kamp 10 gün devam edecek. Bu 10 günlük sürenin ardından takımımıza bir 10 gün daha izin verilecek. Bu izinin ardında takım bir 10 gün daha kamp yapacak.’’ Dedi.   

‘’MEVKİLERE YÖNELİK TRANSFERLERİMİZİ YAPIYORUZ!’’ 

 Ayriyeten eksik mevkilere yapılacak transferlerle, bu sene üst lig hedefini gerçekleştireceklerini de belirten ÇAYIR; ‘’Elazığspor olarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Kamp çalışmalarının yanında takımımızın eksik mevkilerine yönelik transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Takım olarak çok güzel bir hava yakalamış durumdayız. Her zaman dediğimiz gibi hedefimiz şampiyonluk, bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz elimizden gelenin fazlasını yapacağız gerisini Allah’a bırakacağız, Allah’ın dediği olur.’’ Diye konuştu.  

  

Editör: Haber Merkezi