YOLSPOR, BİNGÖL GRUBUNDA YOLSPOR, BİNGÖL GRUBUNDA

Bordo –Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor Teknik Sorumlusu Ramazan ÇELİK, 3 Hafta aradan sonra Edirnespor’a karşı deplasmanda alınan galibiyete dâir gazeteniz TURAN’a özel değerlendirmede bulundu…

02-FOTO-2- EDİRNE- ES ELAZIĞ
MAÇ ÇOK FARKLI BİTEBİLİRDİ AMA OLMADI!..”
Edirnespor’a karşı deplasmanda elde edilen 2 farklı net galibiyetin ardından Gazeteniz TURAN’a konuşan Entegre Solar Elazığspor Teknik Sorumlusu Ramazan ÇELİK, maçın Elazığspor lehine farklı bir sonuçla bitebileceğini dile getirirken; “Çok üstün bir oyun oynadık. Maç çok farklı bitebilirdi ama olmadı. Hem ilk yarı hem de ikinci yarı üstün bir oyun oynadık. Takımımız bugün çok iyi bir mücadele örneği verdi. Üst düzey oynadı, farkını sahaya yansıttı. Biz iyi bir takımız, bazen şanssızlıklar olsa bile takımımız her zaman üst düzey mücadele ediyor. Güzel bir takımız. Biz bunu biliyoruz…”
“NEVŞEHİR MAÇI’NI DA KAZANIP TEKRAR ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ…”
Entegre Solar Elazığspor Teknik Sorumlusu Ramazan ÇELİK, puansız geçilen 3 maçın ardından elde edilen 3 puan ve galibiyetin morâliyle yaptığı açıklamada, haftaya kendi saha ve seyircileri oynanacak Nevşehir Belediyespor Maçı öncesinde tüm Elazığspor Taraftarı’na da mesaj yollayarak onları maça beklediklerini ifâde etti. Teknik Sorumlu Ramazan ÇELİK, TURAN’a yaptığı özel açıklamada; “Edirnespor karşısında aldığımız bu 3 Puan’ı unutup, Elazığ’a döndüğümüzde hemen Nevşehir Maçı’nın hazırlıklarına başlayacağız. Nevşehir Maçı’nı da kazanıp tekrar çıkışa geçeceğiz. Kendi evimizde oynayacağımız Nevşehir Maçı’na tüm Elazığsporseverleri bekliyoruz.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi