Av. GÜLAÇ, yaptığı açıklamada:

"1-Elazığ Girişim Grubu bugün yapılan ihaleye neden girmedi?

2-Hani büyük bir firma teminatı karşılayacaktı?

KAMU-SEN ELAZIĞ ŞUBESİ İFTARDA BULUŞTU KAMU-SEN ELAZIĞ ŞUBESİ İFTARDA BULUŞTU

3-Acaba ihaleye girilmemesi konusunda bir uzlaşı mı sağlandı?

4-Eğer bir uzlaşma varsa bu işin rantını kim yedi?

5-Eğer kapalı kapılar ardında uzlaşma varsa, hani nerde her vesileyle ağızlara sakız yapılıp çiğnenen "Elazığ'ın menfaatleri!" meselesi?

6-Elazığspor olayında geçtiğimiz senelerde federasyonun kapısında yapılan şovdan sonra tek kuruş kulübe yardım yapılmadan işin reklamının kaymağını yedikten sonra kongre günü liste bile çıkaramayanlar bugünkü ihaleye girememe rezaletini nasıl açıklayacaklar?

7-Elazığspor küme düşmenin eşiğine gelmişken sözde "Elazığ sevdalıları" isimlerinin önünde "Tacir" "Sanayici" gibi kavramlarla koca koca makamları işgal ederken Elazığspor'a delikli kuruş vermemelerini milletin avel avel izlediğini mi zannediyorlar?

8-Riskli alan olayında yapılan şovun rezaletini bu şehirde neden tek bir Allah'ın kulu merak etmez, ilan edilen riskli alan mağdurlarının hakkını savunmaz?

9-Riskli alan meselesini bu şehrin başına hangi sözde "Elazığ sevdalısı" bela etti?(Bu konuya daha sonra girelim)

10-Bu şehrin güzel ve asil insanları, neden içinde "Elazığ" geçen her meselede duygularınla oynuyorlar diye birilerinin siyasetine, ticaretine alet oluyorsun?

''YAHU YAZIK DEĞİL Mİ? ''

''Bu saatten sonra kim ki bu şehirde kişisel rantını ve siyasetini "Elazığ sevdası, menfaatleri" adı altında kullanmaya çalışırsa ifşa etmek bu şehrin namuslu her evladının boynunun borcu olsun!" İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi